Ο σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων αποχαιρετά τον Νίκο Ραζή

    Ημερομηνία:

    Ο σύλλογος Ορειβασίας, Χιονοδρομίας, Αναρρίχησης Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων με ανακοίνωσή του τονίζει:

    Μεγάλη η θλίψη των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου, μα και όλων των μελών μας για την απώλεια του μέλους μας και Προέδρου του Πειθαρχικού συμβουλίου του Συλλόγου μας Νικολάου Ραζή.

    Ότι και να γράψουμε, σε ότι και να αναφερθούμε για την συνεχή παρουσία και συμμετοχή του στα του Συλλόγου μας, μα και στα κοινά όπως λέγονται της πόλης μας, της επαρχίας της και όχι μόνο, θα είναι φτωχό μπροστά στην διαρκή και ανιδιοτελή προσφορά του.

    Πανταχού παρών.

    Ποτέ δεν έλεγε όχι σε ότι και αν του ζητήσαμε.

    Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή είναι στην αγαπητή του μητέρα Ρόζα, την σύζυγό σου Κορίνα και τα δυό κορίτσια του την Ρόζα και την Τζωρτζέλα, οι οποίες ήσαν και είναι και δική μας οικογένεια.

    Ο ΣΕΠΟΚΕ (Σκακιστικός, Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων) τον οποίο ξεκινήσαμε  με κοινές προσπάθειες, αλλά εσύ τον άνδρωσες και τον γιγάντωσες, προσφέροντας τα μέγιστα στα Καλάβρυτα την επαρχία τους και όχι μόνο, από σήμερα θα είναι πολύ φτωχότερος.

    Σου υποσχόμαστε ότι θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε ώστε ο ΣΕΠΟΚΕ να συνεχίσει την ανοδική του πορεία με φωτεινό αστέρι εσένα και θα είναι ο φάρος ανάπτυξης του αθλητισμού και του πολιτισμού για τις επόμενες γενιές των Καλαβρυτινών, όπως εσύ ήθελες και επεδίωκες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Τα συλλυπητήρια του Δημάρχου για τον Θουκυκιδίδη Ευθυμιάτο

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την λύπη του...

    «Ασπίδα» €8 δισ. για τα ευάλωτα νοικοκυριά ενόψει του «φόρου άνθρακα»

    Προληπτικά μέτρα για την κάλυψη των ευάλωτων, κατά κύριο λόγο,...

    Αγρίνιο: Πυροβόλησε με αεροβόλο πάνω από ανήλικο που βρισκόταν σε προαύλιο σχολείου – Συνελήφθη ο 65χρονος

    Tρόμος επικράτησε στο Αγρίνιο όπου ένας 65χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο προς...

    ΑΑΔΕ – Ελεγκτικός «κλοιός» στις παραλίες: Ξενοδοχεία, ταβέρνες και beach bars υπό διαρκή παρακολούθηση

    Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το φετινό σχέδιο εκτεταμένων ελέγχων...