Δάσκαλος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονη μαθήτρια

    Ημερομηνία:

    Μια μαθήτρια μόλις 11 ετών κατήγγειλε τον δάσκαλό της σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης για σεξουαλική παρενόχληση, καθώς όπως υποστηρίζει ο δάσκαλος της έστειλε ερωτικό μήνυμα μέσω διαδικτύου. 

    Όπως κατήγγειλε η μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Μάρτιο, ο 48χρονος δάσκαλος τής απέστειλε μήνυμα στα social media, στο οποίο με διάφορες προτάσεις πρόσβαλε την γενετήσια αξιοπρέπειά της.

    H μαθήτρια, που φοιτά σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης και κατόπιν έρευνας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 48χρονου για κατάχρηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος μαθήτριάς του.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σε νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι του εκπαιδευτικού κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο φορητές μονάδες αποθήκευσης δεδομένων (usb-stick), που εστάλησαν για εργαστηριακή έρευνα στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ.

     

    Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τυχόν άλλες περιπτώσεις θυμάτων, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μύκονος: Δύο ξεχωριστές «επώνυμες» βίλες οδεύουν προς το σφυρί

    Δύο ξεχωριστές βίλες στη Μύκονο, από αυτές που νοικιάζονται ακριβά κατά τη...

    Πετάνε τα αεροδρόμια

    Σταθερά ανοδικά τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια υπό τη διαχείριση της Fraport Greece όπου...

    Άλιμος: Σενάριο για κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών πίσω από την αρπαγή του μωρού που βρέθηκε δίπλα σε κάδο

    Τον μελαχρινό άντρα με τα περίεργα χαρακτηριστικά που προσέγγισε...

    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ: Η ΠΑΣΠ λέει… πώς είναι πρώτη δύναμη

    Κατά τις φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πατρών πρώτη δύναμη...