”Ούτε Μπρος ούτε Πίσω” των Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων

    Ημερομηνία:

    Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, σε παραγωγή της εταιρείας Μέθεξις του Χρήστου Τριπόδη, παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα τη νέα τους παράσταση “Ούτε Μπρος ούτε Πίσω”.

    Το έργο “Ούτε Μπρος ούτε Πίσω” είναι ένα σπονδυλωτό θέαμα με μουσική και τραγούδια, που σατιρίζει τη σύγχρονη πραγματικότητα. Εξετάζει ό,τι συμβαίνει στα σπίτια μας, στους δρόμους, στις πλατείες, στην τηλεόραση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέματα που μας ενώνουν και μας χωρίζουν ως Νεοέλληνες, με μια επιθεωρησιακή ματιά. Παρουσιάζονται κομμάτια ζωής και ιστορίες καθημερινής τρέλας που συνδυάζουν απελπισία και ελπίδα. Επτά κωμικοί ηθοποιοί αλλάζουν διαρκώς ρόλους για να δημιουργήσουν έναν γαλαξία από πρόσωπα που μας μοιάζουν και που συχνά μας εκνευρίζουν, αλλά τα αγαπάμε. Οι ήρωες του έργου είναι οι γείτονές μας, οι συγγενείς μας, οι φίλοι μας και οι συνάδελφοί μας, ή μάλλον οι γελοιογραφίες μας. Η παράσταση “Ούτε Μπρος ούτε Πίσω” είναι η σέλφι μιας κοινωνίας που επηρεάζεται από την ταχύτητα των εξελίξεων στην κοινωνία, την τεχνολογία και την πολιτική.

    Συντελεστές:
    Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
    Κοστούμια: Κώστας Ζήσης
    Βοηθός Σκηνοθετών: Βίκυ Πάστρα
    Creative Agency: GRIDFOX
    Παραγωγή: Χρήστος Τριπόδης – “Μέθεξις”

    Πρωταγωνιστούν:
    Χρύσα Ρώπα
    Ματθίλδη Μαγγίρα
    Δήμητρα Στογιάννη
    Αντώνης Λουδάρος
    Πάνος Σταθακόπουλος
    Γιάννης Δρακόπουλος
    Ιωάννης Απέργης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Credia Bank: Η νέα ταυτότητα της Attica Bank

    Credia Bank είναι η ταυτότητα της νέας τράπεζας που θα...

    ΠΑΤΡΑ: Νέο τραγούδι από τον Γιώργο Παράμερο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac/

    Παναχαϊκή: Tη Δευτέρα η ΓΣ της Ερασιτεχνικής

    Αναλυτικά: «Τη  Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025 και ώρα 20.00...

    Jodie Foster: Το bob κούρεμά της είναι η τάση του φετινού καλοκαιριού

    Η Jodie Foster βρέθηκε στο Royal Box στο Centre...