Παναχαϊκή: Αυτά έχουμε κάνει για την ανάπλαση και συντήρηση της Αγυιάς

    Ημερομηνία:

    Απο την Διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και στο Πλαίσιο Ενημέρωσης αναφορικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει τόσο για την Ανάπλαση όσο και την Συντήρηση του Γηπέδου της Αγυιάς ανακοινώνονται τα εξης:

    Σχέδιο Ανάπλασης Αναφορικά με το Σχέδιο Ανάπλασης που αφορά στην κατεδάφιση του Πετάλου και την αξιοποίηση του χώρου στο Βόρειο Τμήμα του Γηπέδου, η ευθύνη υλοποίησης έχει αναληφθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

    Παρά τις σημαντικές γραφειοκρατικές δυσκολίες η Μελέτη έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται στο Πολεοδομικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων προκειμένου να διευθετηθούν εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με την νομιμοποίηση αυθαιρέτων Τμημάτων του Γηπέδου.

    Μάλιστα παρά το γεγονός ότι η διευθέτηση των εν λόγω εκκρεμοτήτων συμπεριλαμβανόταν στην συνολική χρηματοδότηση της Μελέτης, η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή για να επιταχύνει την διαδικασία πριμοδότησε οικονομικά μέρος της.

    Το επόμενο διάστημα η Μελέτη ολοκληρωμένη θα βρίσκεται στην διάθεση του Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη στην πολιτική βούληση του οποίου βρίσκεται η διάθεση άμεσης χρηματοδότησης του Έργου και εκκίνησης των Εργασιών Ανάπλασης. Συντήρηση Γηπέδου Είναι γνωστό ότι λόγω παλαιότητας το Γήπεδο της Αγυιάς χρήζει ολικής Συντήρησης.

    Η Συντήρηση αυτή χωρίζεται σε τρία Μέρη. Στην Κερκίδα των Επισήμων, στη Σκεπαστή Κερκίδα και στο Στέγαστρο. Οι ενέργειες που έχουν γίνει είναι οι εξής:

    Η Διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό κ. Βρούτση και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Κοντό ζητώντας την αρωγή τους για την ολική Συντήρηση του Γηπέδου.

    Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν υποδείξεών τους, εκπονήθηκαν και ήδη κατατέθηκαν στις αρμόδιες Υπηρεσίες Σχέδιο Αντισεισμικής Μελέτης του Γηπέδου και αντίστοιχη Μελέτη Εργασιών.

    Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε δημόσια τόσο στον Υπουργό όσο και στον Γενικό Γραμματέα την άμεση αποδοχή του αιτήματός μας καθώς και την βούληση που επέδειξαν για την χρηματοδότηση των εργασιών που βαση των Μελετών ανακύπτουν.

    Πλέον αναμένουμε από την πλευρά τους την τυπική έγκριση της χρηματοδότησης που θα σημάνει και την ταυτόχρονη Έναρξη των Εργασιών Συντήρησης του Γηπέδου της Αγυιάς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Καραμανδάνειο μαθητής νηπιαγωγείπου που τραυματίστηκε

    Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε τραυματισμένο χθες το πρωί, ένα...

    Στα δικαστήρια Λύτρας – Πολυζωγοπούλου για τον ξυλοδαρμό: «Δεν κάνω πίσω» λέει η δικηγόρος

    Στη δικαστική οδό οδηγείται η υπόθεση του ξυλοδαρμού που...

    Ν. Νικολόπουλος: Η απονομιμοποίηση μιας κυβέρνησης που δεν ακούει πια την κοινωνία

    Η συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού δεν ήταν μια τυπική...

    ΠΑΣΟΚ: Σήμερα η προσυνεδριακή για τις εσωκομματικές

    "Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ οδηγείται θεσμικά στο Συνέδριο της Παράταξης...