Κόρτνεϊ Κοξ για την κόρη της: Η καρδιά μου ίσα που χωράει στο στήθος μου με το μέγεθος της αγάπης που έχω για σένα

    Ημερομηνία:

    Τις ευχές της για τα γενέθλια της κόρης της έστειλε η Κόρτνεϊ Κοξ μέσα από μία ανάρτηση στα social media. Η ηθοποιός έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον πρώην σύζυγό της, Ντέιβιντ Αρκέτ, την 21χρονη Κόκο.

    Η Κόκο Αρκέτ είχε τα γενέθλιά της κι έτσι, η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια. Η ίδια άλλωστε, είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται συχνά, σκέψεις της και στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

    Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό αυτή τη φορά, η Κόρτνεϊ Κοξ δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα με την κόρη της, ένα από την εποχή που ήταν ακόμα μωρό και ένα ακόμα πρόσφατο.

    Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε τη δημοσίευσή της, η Κόρτνεϊ Κοξ έγραψε: «Από αυτό σε αυτό. 21 χρόνια από όλα. Η καρδιά μου ίσα που χωράει μέσα στο στήθος μου με τo μέγεθος της αγάπης που έχω για σένα. Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι η Bourt Lemon σου. Χρόνια πολλά. Σε αγαπώ τόσο πολύ».

    Δείτε την ανάρτηση

     

    Κόρτνεϊ Κοξ για την κόρη της: Η καρδιά μου ίσα που χωράει στο στήθος μου με το μέγεθος της αγάπης που έχω για σένα

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εγινε έγκλημα στο Μιντιλόγλι! Σοβαρά στο κεφάλι ο εργαζόμενος – φωτό

    Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας, Καταγγέλλει το...

    Σαραβάλι: Επίσκεψη παικτών του Απόλλωνα Πατρών στο Γυμνάσιο (Φωτο)

    Με ιδιαίτερη χαρά, το Γυμνάσιο Σαραβαλίου υποδέχθηκε αντιπροσωπεία παικτών...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Αναφορά στη Βουλή για τα αιτήματα των τριτέκνων

    Αναφορά προς τις Υπουργούς Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφία...

    Πάτρα: “Μάχη” στον αέρα Σβόλη – Αναστασίου για τα σκουπίδια!

    Έντονες ανησυχίες προκαλεί η νέα πλημμύρα στον ΧΥΤΑ Ξερόλακκας...