ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Τροχαίο μετά από σύγκρουση δύο ΙΧ

    Ημερομηνία:

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (28/6) στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου – Θέρμου στο ύψος της εξόδου του περιφερειακού της πόλης της Ναυπάκτου.

    Μια γυναίκα οδηγός που εκινείτο στην οδό Αιτωλικής Συμπολιτείας, στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο, συγκρούστηκε με άλλο όχημα που εκινείτο στην επαρχιακή οδό και είχε κατεύθυνση προς Θέρμο.

    Από την σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά και οι δύο οδηγοί που με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Ναυπάκτου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Από τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα οδηγός φέρει ελαφρά τραύματα στα πλευρά και στο κεφάλι δίχως να υπάρχει κάποιος άλλος σοβαρός τραυματισμός ενώ ο δεύτερος οδηγός φέρει εκδορές και μώλωπες.

    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία πυροσβεστικά οχήματα με 7 πυροσβέστες καθώς και περιπολικά της τροχαίας Ναυπάκτου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανταρκτική: Η ανθρώπινη παρουσία κλιμακώνει επικίνδυνα τη ρύπανση – «Ένας μόνο τουρίστας επιταχύνει το λιώσιμο 100 τόνων χιονιού»

    Η Ανταρκτική, που ήδη πλήττεται ιδιαίτερα από την κλιματική αλλαγή, επηρεάζεται...

    Έως 43% κάτω το κόστος σε βασικά λαχανικά – Στο 9,2% η συνολική μείωση στο καλάθι της μαναβικής

    Ανάσα για το πορτοφόλι των καταναλωτών φέρνουν οι σημαντικές...

    ΠΑΤΡΑ: Κινητοποίηση για την Παλαιστίνη την Δευτέρα

    Καλούμε όλους και όλες στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου...