Συλλήψεις για μαστροπεία σε παράνομο οίκο ανοχής – Στο αυτόφωρο δύο γυναίκες

    Ημερομηνία:

    Για μαστροπεία συνελήφθησαν δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη και παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για μία ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής που λειτουργούσε χωρίς άδεια και την 64χρονη προσωρινά υπεύθυνη. Η πρώτη (41 ετών) φέρεται να προωθούσε στην πορνεία γυναίκες σε διαμέρισμα που διατηρούσε, εκμεταλλευόμενη τα μισά από τα έσοδα που λάμβαναν.

    Κατά την έρευνα βρέθηκαν ερωτικά βοηθήματα και αξεσουάρ, σημειώσεις με ραντεβού, το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και καταγραφικό από κύκλωμα κάμερας με το τροφοδοτικό του.

    GLEARNET

    Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο ελέγχων σε οίκους ανοχής, με σκοπό την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων με τη μορφή της σεξουαλικής εκμετάλλευσης, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

    Στις δύο συλληφθείσες ασκήθηκε ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για μαστροπεία με εκμετάλλευση από πορνεία άλλου, άμεση συνέργεια στην προηγούμενη πράξη, όπως επίσης για παράβαση του κώδικα περί μετανάστευσης.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Η αγορά στην Ευρώπη μεγαλώνει πιο αργά από το αναμενόμενο

    Από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2025, οι ταξινομήσεις...

    Γιατί η κλασική Coca‑Cola βυθίζεται στο νερό, ενώ το κουτάκι της Diet Coke επιπλέει;

    Δύο κουτάκια Diet Coke και Coca Cola είναι δυο...

    Ζαγοροχώρια: Γιατί αυτό το πουρνάρι 650 ετών είναι ξεχωριστό

    Όπου κι αν γυρίσεις το βλέμμα σου στην Ήπειρο και συγκεκριμένη...