ΠΑΤΡΑ: 11 με κορονοϊό στις ΜΕΘ

    Ημερομηνία:

    Ασφυκτική συνεχίζει να είναι η κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών με δεκάδες συμπολίτες μας να νοσηλεύονται με κορονοϊό.

    Παρά τις καθημερινές και συνεχείς προσπάθειες των γιατρών να χορηγούν εξιτήριο σε όσους από τους ασθενείς το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας τους, ο αριθμός των νοσηλευομένων είναι καθημερινά πάνω από 40, δημιουργώντας ανησυχία στους γιατρούς και τεράστια πίεση στη δουλειά τους.

    Πιο συγκεκριμένα, μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, στο Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονται συνολικά 46 ασθενείς.

    Σε ό,τι αφορά στην κλινική COVID, στην μία της πτέρυγα είναι σχεδόν γεμάτη με 21 περιστατικά και η δεύτερη πτέρυγα νοσηλεύει 14 περιστατικά.

    Τη μάχη με τον κορονοϊό δίνουν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 11 άνθρωποι.

    Οι συνεχώς αυξημένες νοσηλείες εντείνουν την ανησυχία των ειδικών. Μάλιστα, στην ενημέρωση της Τετάρτης ο Υπουργός Βασίλης Κικίλιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην περιοχή της Αχαΐας, τονίζοντας ότι είναι από τις περιοχές που προβληματίζουν τους ειδικούς.

    Παρόλα αυτά ο κ. Κικίλιας τόνισε πως στις μεγάλες περιφέρειες (όπως η Πάτρα) υπάρχει μια σταθεροποίηση και φαίνεται ότι τα μέτρα τα οποία έχουμε πάρει αποδίδουν σταδιακά, δίνοντας την ελπίδα για ένα φως στην άκρη του τούνελ.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΑΛΟΓΡΙΑ: Ηχηρό μήνυμα δικαίωσης του αγώνα της δημοτικής Αρχής Δυτικής Αχαΐας

    Ηχηρό μήνυμα δικαίωσης του αγώνα της δημοτικής Αρχής Δυτικής...

    Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» εορτάζει τους Αγίους Νεομάρτυρες Δημήτριο και Παύλο

    Σας προσκαλούμε στη Θεία Λειτουργία και στην Αρτοκλασία που...

    ΠΑΤΡΑ: Το αδιαχώρητο για το βιβλίο της Αγγελικής Ορδίτη

    Τελικά η κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων αλλά και το Αίθριο...

    Η Εθνική Κυριαρχία περνά μέσα από την δημογραφική αναγέννηση

    Του Δημήτρη Παλούμπη Ως ένας άνθρωπος που αγωνίζεται για το...