Σπύρος Μπιμπίλας: «Αποφάσισα από τα 71 και μετά να αφιερώσω τη ζωή στον εαυτό μου»

Ημερομηνία:

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης του ΤΑΣΕΗ «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά» στο Ηρώδειο παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο του ΤΑΣΕΗ, αλλά και στα σχέδιά του για το μέλλον.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Αποφάσισα από τα 71 και μετά να αφιερώσω τη ζωή στον εαυτό μου»

«Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την εργασία μας με πολύ μεγάλη αγάπη. Με τα χρήματα που συγκεντρώνουμε κάθε χρόνο, βοηθάμε αυτούς που έχουν ανάγκη στη διάρκεια μέχρι την επόμενη γιορτή» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Αποφάσισα από τα 71 και μετά να αφιερώσω τη ζωή στον εαυτό μου»

«Αποφάσισα από τα 71 και μετά να αφιερώσω όλο το υπόλοιπο της ζωής μου στον εαυτό μου. Δηλαδή, στο να κάνω ταξίδια, στο να γράψω βιβλία και στο να κοιτάω τη θάλασσα και τον ουρανό. Ποιος ξέρει πόσα χρόνια θα μου δώσει το σύμπαν αυτό το δώρο, να τα κοιτάω ακόμα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Καρότα και πέψη: Ποιος είναι ο ουσιαστικός τους ρόλος στο πεπτικό σύστημα

Αναρωτιέστε αν ένα καρότο την ημέρα μπορεί να κάνει...

Τουρκία: Στο στόχαστρο κοινότητες Χριστιανών – Κατεδαφίσεις ακινήτων και απαγόρευση επωνύμων

Δύο υποθέσεις στη νοτιοανατολική Τουρκία επαναφέρουν στο προσκήνιο τις...

Απόφαση «σταθμός» από την ΕΕ: Οι τράπεζες οφείλουν να επιστρέφουν χρήματα από phishing

Οι τράπεζες υποχρεούνται να επιστρέφουν άμεσα τα χρήματα που...

Μοτοσικλέτα έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων – Σοβαρά τραυματισμένος ο 24χρονος οδηγός – φωτο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εύβοια το απόγευμα της...