Πάτρα: Το 7ο Γυμνάσιο στις εκδηλώσεις των Erasmus Days

    Ημερομηνία:

    Το 7ο Γυμνάσιο Πάτρας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε το σχέδιό του στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, με τίτλο: «Χτίζοντας μαζί το σχολείο του μέλλοντος: βιώσιμο και συμπεριληπτικό».

    Στο πλαίσιο της διάδοσης και προβολής του προγράμματος, το σχολείο θα συμμετάσχει ενεργά στις εκδηλώσεις των Erasmus Days, που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Οι μαθητές μας θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ποικίλες δράσεις, όπως:

    -κατασκευή posters,

    -συμμετοχή στο παιχνίδι «Ψάχνουμε τον κρυμμένο πράσινο θησαυρό» που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας,

    -ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών.

    Το 7ο Γυμνάσιο Πάτρας συνεχίζει να επενδύει στη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και την καλλιέργεια της ευρωπαϊκής ταυτότητας, με στόχο ένα σχολείο του μέλλοντος που θα είναι βιώσιμο, ανοιχτό και συμπεριληπτικό», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

    Πάτρα: Το 7ο Γυμνάσιο στις εκδηλώσεις των Erasmus Days

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ: Οι γυναίκες που “έφυγαν” στην Πάτρα από τα χέρια του συντρόφου τους! Οι τραγωδίες και τα “κόλπα”

    ΤΑ «ΚΟΛΠΑ» ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ Το μέτρημα δεν...

    ΠΑΤΡΑ: Γιατί η λεωφόρος Γούναρη γίνεται… μονοπάτι

    Η Γούναρη είναι κεντρική λεωφόρος στην Πάτρα και η...

    Έχεις απλήρωτη τροχαία κλήση; Δες πώς ελέγχεις online σε 5 λεπτά

    Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που μαθαίνουν για μια...