Γάτα έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου – Καταγγελίες φιλόζωων

Ημερομηνία:

Μια σοβαρή καταγγελία για αδιαφορία και εγκατάλειψη ζώου έχει έρθει στη δημοσιότητα από πολίτες και φιλοζωικές.

Όταν διερχόμενος εντόπισε μια γάτα να κρέμεται στην άκρη της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για βοήθεια, η οποία τον αγνόησε.

Σύμφωνα με το zoosos.gr, είναι άγνωστο το πόση ώρα κρεμόταν από το σημείο η γάτα. Ωστόσο, δύο ώρες μετά τον εντοπισμό της και την ανεπιτυχή προσπάθεια κινητοποίησης πολιτών να τη βοηθήσουν, η άτυχη γάτα έπεσε ταλαιπωρημένη από 20 μέτρα ύψος στη θάλασσα και εξαφανίστηκε.

Στο σημείο έφτασε αρχικά υπάλληλος της οδικής βοήθειας της γέφυρας, ο οποίος δεν κατάφερε να απεγκλωβίσει το ζώο. Κατόπιν κλήθηκε η Πυροσβεστική, με υπάλληλο της υπηρεσίας να φέρεται να απάντησε ότι θα ανέβει από εκεί μόνο του «γιατί γάτα είναι».

Κόσμος που ήταν παρόν τη στιγμή που το αβοήθητο ζώο παρέδωσε και έπεσε στη θάλασσα, κάλεσε άμεσα το Λιμενικό, το οποίο ωστόσο κατέφθασε στο σημείο οδικώς. Όπως αναφέρουν οι μάρτυρες, οι υπάλληλοι του Λιμενικού ισχυρίστηκαν πως το μόνο διαθέσιμο σκάφος ήταν για επισκευή και ότι θα καλέσουν να έρθει σκάφος από το Αίγιο.

Λιμενικοί υπάλληλοι φέρονται να ισχυρίστηκαν πως την είδαν να κολυμπάει με τα κιάλια, αλλά μετά την έχασαν.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Τότε έγκιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Παλαιών Πατρών Γερμανού

ΠΑΤΡΑ - 1923 - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΛΥΠΤΗ...

«Σκελετός» η Τζούλια Αλεξανδράτου: Η εμφάνισή της προκαλεί ανησυχία

Φανερά αδυνατισμένη εμφανίζεται η Τζούλια Αλεξανδράτου στα βίντεο που...

Εντοπίστηκε βακτήριο χολέρας στον Ασωπό ποταμό – Η έρευνα του ΠΑΚΟΕ

v Το ΠΑΚΟΕ προειδοποιεί για πιθανούς κινδύνους από την ποιότητα...

«Πετάχτηκε» από το φέρετρο την ώρα της κηδείας: Συγκλονιστικές στιγμές στη Γουατεμάλα με νεαρή που τη θεωρούσαν νεκρή

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Γουατεμάλα, όταν μια 15χρονη,...