Ευελπίδων: Αυτός είναι ο 20χρονος Αιγύπτιος που δραπέτευσε – «Ανθρωποκυνηγητό» της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του

    Ημερομηνία:

    Συναγερμός σήμανε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (18/2) στις αστυνομικές Αρχές, μετά την απόδραση ενός 20χρονου Αιγύπτιου από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

    Ο νεαρός επρόκειτο να δικαστεί για την απέλασή του από τη χώρα, όταν εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος δεν φορούσε χειροπέδες και διέφυγε περνώντας μέσα από το πάρκο που βρίσκεται πίσω από τα δικαστήρια, χάνοντας γρήγορα το οπτικό πεδίο των αστυνομικών.

    Αμέσως στήθηκε ανθρωποκυνηγητό, με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να ερευνούν διάφορες κατευθύνσεις, ενώ παράλληλα εξετάζεται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου, προκειμένου να χαρτογραφηθεί η διαδρομή του και να εντοπιστεί.

    Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος φέρεται να εθεάθη στην πλατεία Αττικής, όπου συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ώρα που το κέφι χτυπάει κόκκινο, η ώρα των παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού

    Η ώρα που όλοι περιμένουμε, η ώρα της κορύφωσης...

    Πέθανε ο Έρικ Ντέιν στα 53 του χρόνια μετά από μάχη με τη νόσο ALS

    Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη ο ηθοποιός Έρικ Ντέιν, γνωστός...

    Ο Φωκίων Ζαϊμης πήρε “παράσημο” με το έμβλημα του καρναβαλιού – φωτο

    Σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης σημείωσε: Ευχαριστω...

    Μετά τη σύλληψη του Άντριου, στο επίκεντρο και η Σάρα Φέργκιουσον

    H πρώην σύζυγος του Άντριου, Σάρα Φέργκιουσον, μπορεί να είναι ένα...