Την Τετάρτη η παρασημοφόρηση του πατρινού Ιάκωβου Τσούνη από την ΠτΔ

    Ημερομηνία:

    Aύριο, Τετάρτη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παρασημοφορήσει, με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Τιμής, τον πατρινό Ιάκωβο Τσούνη για τη σημαντική προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις.

    Η παρασημοφόρηση θα πραγματοποιηθεί στις 14:00.

    Ο 97χρονος εφοπλιστής, βεταράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου έχει δωρίσει στον Ελληνικό Στρατό όλη του την περιουσία, ενώ η συνεισφορά του στην ‘Αμυνα και τις υποδομές της ανέρχεται στα 23 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έχουν διατεθεί κυρίως για ανακαινίσεις πτερύγων και κλινικών σε στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

    Επίσης, ο κ. Τσούνης έχει προχωρήσει στη δωρεά 60 αποβατικών πλοίων στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ έχει διαθέσει όλη του την ακίνητη και κινητή περιουσία στο στράτευμα.

    Η παρασημοφόρησή του αρχικά είχε προγραμματισθεί για τις 16 Φεβρουαρίου, αλλά ματαιώθηκε εξαιτίας της κακοκαιρίας.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία στην Εγλυκάδα – Νεκρός 21χρονος μπροστά στον υπολογιστή του

    Θρήνο στην Εγλυκάδα Πατρών, προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος 21χρονου...

    Συνθήματα σε τοίχους που έγιναν… viral – ΦΩΤΟ

    Μοναδικά συνθήματα στους τοίχους έχουν αφήσει την δική τους...

    Νέα Υόρκη: Από 2 έως 12 Οκτωβρίου το Greek Film Expo – Κεντρικό πρόσωπο ο Παντελής Βούλγαρης

    Προβολές νέων ελληνικών ταινιών, παρουσία κορυφαίων δημιουργών και ηθοποιών...