Κούγιας για Λιγνάδη: Καταθέσαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας – Μύθος τα «περί πολλών μαρτύρων»

    Ημερομηνία:

    Ένταση ακυρότητας της διαδικασίας κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος στη συνέχεια προχώρησε σε δηλώσεις έξω από την Ευελπίδων.

    «Μαζί με τον κύριο Λιγνάδη εμφανιστήκαμε στην ανακρίτρια με σκοπό να καταθέσουμε ένσταση στην διαδικασία», τόνισε ο δικηγόρος του Δ. Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας.

    «Πρωτίστως υποβάλλαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας περιόρισε το υλικό στην κατάθεση όσων έκαναν μηνύσεις, ενώ και ο φερόμενος ως κατηγορούμενος, δεν είχε κληθεί προηγουμένως να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου», είπε χαρακτηρστικά.

    «Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε ο εντολέας μου ζήτησε να εξεταστεί ως ύποπτος και να δώσει εξηγήσεις αφού προηγουμένως λάβει αντίγραφα των καταγγελιών.Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο εντολέας μου θα πρέπει να αποσαφηνιστούν πλήρως (…) Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική», τόνισε ο κ. Κούγια έξω από την Ευελπίδων, περιγράφοντας ποιες είναι οι καταγγελίες, αλλά και ποια η δική τους στάση σε αυτές τις μηνύσεις.

    «Ο εντολέας μου από ταξιδιωτικά έγγραφα αποδεικνύει πως ήταν στην Αίγυπτο την περίοδο για την οποία κατηγορείται» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Κοκκινιστό μοσχαράκι chili style

    Υλικά Μερίδες: 4 Για το κοκκινιστό 30 ml ε.π. ελαιόλαδο ...

    Πώς να μαγειρέψετε την τέλεια χοιρινή μπριζόλα στο τηγάνι

    Η χοιρινή μπριζόλα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και παραδοσιακά...

    Παντρεύτηκαν ο Απόστολος Λύτρας και η Θεοδώρα Παπαδοπούλου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

    Παντρεύτηκαν σήμερα ο Απόστολος Λύτρας και η Θεοδώρα Παπαδοπούλου σε στενό οικογενειακό και...

    «Μου είχε πει ότι θα με πονέσει με τον χειρότερο τρόπο» – Η αποκάλυψη της μητέρας του Παναγιωτάκη για την Ειρήνη Μουρτζούκου

    Με την υπόθεση των νεκρών παιδιών σε Πάτρα και Αμαλιάδα ασχολείται...