Αχαϊα: Το ξύλο στην συναυλία με τον τράπερ…. έπεσε για λόγους εκδίκησης – Εκτεταμένες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Ημερομηνία:

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών σε βίαιες επιθέσεις που σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Μετά το περιστατικό που σημειώθηκε χθες στα Σελιανίτικα,όπου δύο νεαροί, ηλικίας 19 και 20 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα έπειτα από συμπλοκή, σήμερα το μεσημέρι και ειδικότερα στην οδό Κορίνθου, στο Αίγιο, Έλληνες και Αλβανοί ξυλοκόπησαν Ρομά, με τον άνδρα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αιγίου. Η Αστυνομία εκτιμά ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται και πραγματοποιεί έρευνες σε οικίες και άλλους χώρους για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί προχώρησαν έχουν συλλάβει ένα άτομο και έχουν ταυτοποιήσει κι άλλους εμπλεκόμενους, ενώ σε κατ’ οίκον έρευνες εντοπίστηκε οπλισμός.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Οι «χάκερ των εθνικών οδών» «χτύπησαν» την Ινα Ιννάκι

Χτύπημα» χάκερ στην πορνογραφική ιστοσελίδα της Sugarbabes TV κρύβεται...

Πάτρα: “Φάουλ” της ΔΕΕΠ για το νηπιαγωγείο Καλαβρύτων

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%86%ce%ac%ce%bf%cf%85%ce%bb-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%b5%cf%80-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b7%cf%80%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb/

Πάτρα: Θα παραμείνει στον Ι.Ν. Παντανάσσης μόνιμα η εικόνα της Παναγίας

Η ενορία του Ιερού Ναού Παντανάσσης έχει μεγάλη ιστορία...

City Link: Το εμβληματικό κτήριο των 65.000 τ.μ που κοσμεί το κέντρο της Αθήνας και η μεγάλη ιστορία του

Με τις πληθωρικές διαστάσεις του επιβάλλεται σε κάθε επισκέπτη...