Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Έλληνας πρωταθλητής κινδυνεύει να χάσει τους Ολυμπιακούς λόγω στράτευσης

    Ημερομηνία:

    Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ κινδυνεύει να χάσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι γιατί κλήθηκε να υπηρετήσει τη θητεία του.

    Μοιάζει απίστευτο, όμως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες κολυμβητές μπορεί να χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, γιατί έχει κληθεί να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία τον Μάρτιο.

    Ο Έλληνας κολυμβητής Κρίστιαν Γκολομέεβ
    © ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : TWITTER/ FINA

     

    Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Κρίστιαν Γκολομέεβ πρέπει να παρουσιαστεί στις 18 Μαρτίου και ο ίδιος από τις ΗΠΑ όπου προπονείται ζήτησε τη βοήθεια τόσο του υπουργού Εθνικής Αμύνης Νίκου Παναγιωτόπουλου, όσο και του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για να δοθεί λύση στον εφιάλτη που ζει το τελευταίο διάστημα.

    Ο Γκολομέεβ θεωρείται μία από τις μεγάλες μας ελπίδες για μετάλλιο στα 50μ. Ελεύθερο και μέσω του ΑΠΕ εξέφρασε την ευχή να μπορέσει να δοθεί μία λύση.

    Ο Έλληνας κολυμβητής είχε αναβολή ως τον Δεκέμβριο του 2020, όμως το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων εξαιτίας της πανδημίας, αφού αρχικά ήταν να διεξαχθούν το περασμένο καλοκαίρι.

    «Λόγω της υπάρχουσας νομοθεσίας δεν μπορώ να πάρω νέα αναβολή επομένως, αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, θα πρέπει να παρουσιαστώ στις 18 Μαρτίου στη Ρόδο» ανέφερε.

    Από την πλευρά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ουσιαστικά «νίπτει τας χείρας του» καθώς όπως λένε η στρατολογική νομοθεσία δεν προβλέπει αναβολή σε τέτοιες περιπτώσεις.

    Πάντως, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν χάνει την αισιοδοξία του πιστεύοντας πως τόσο ο κ. Αυγενάκης όσο και ο κ. Παναγιωτόπουλος θα ικανοποιήσουν το δίκαιο αίτημα του και θα πάρει αναβολή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα γυαλιά του Μπραντ Πιτ στην ταινία F1 γίνονται ανάρπαστα

    Ο James Dean τα φόρεσε για να κρύψει την...

    ΠΑΤΡΑ: Η Ιατροδικαστική έκθεση που οδήγησε σε αυτοκτονία ένα κοριτσάκι 14 ετών! Ο εφιάλτης που ζούσε! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

    Κατεπείγουσα εισαγγελική παραγγελία του εισαγγελέα Εφετών Πατρών, Νίκου Νικολάου,...

    Credia Bank: Η νέα ταυτότητα της Attica Bank

    Credia Bank είναι η ταυτότητα της νέας τράπεζας που θα...

    ΠΑΤΡΑ: Νέο τραγούδι από τον Γιώργο Παράμερο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac/