Θεσσαλονίκη: Δύο 70χρονες συνελήφθησαν για μαστροπεία

Ημερομηνία:

Έλεγχοι σε δύο οίκους ανοχής, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν δύο 70χρονες ημεδαπές για μαστροπεία, πραγματοποίησαν την Παρασκευή αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Παράνομης Διακίνησης Ανθρώπων και Αγαθών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν παράνομα τους οίκους ανοχής, χωρίς να διαθέτουν την προβλεπόμενη άδεια εγκατάστασης και χρήσης οικήματος. Επιπλέον, σε βάρος της μίας σχηματίστηκε δικογραφία και για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, καθώς είχε παραβιάσει σφράγιση που είχε επιβληθεί από τον αρμόδιο Δήμο.

Συνολικά, από τους δύο οίκους ανοχής κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.675 ευρώ, φύλλο χαρτιού και τετράδια με ιδιόχειρες σημειώσεις που αντιστοιχούν σε ερωτικά ραντεβού και χρηματικά ποσά.

Σημειώνεται ότι, τη δράση συνέδραμε η Μ.Κ.Ο. «Our Rescue», η οποία είναι εξειδικευμένη στην αρωγή και προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων.

Οι συλληφθείσες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αστυνομικός πέταξε γιλέκο, γκλομπ και όπλο για να διαπληκτιστεί με πολίτη

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό που υπηρετεί...

Ο Ηπειρώτης συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος με το νέο του βιβλίο έρχεται στην Πάτρα

Εκδήλωση παρουσίασης του νέου μυθιστορήματος του αγαπητού Ηπειρώτη στην...