Γιώργος Λιανός: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννηση της κόρης του

    Ημερομηνία:

    Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Λιανός και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

    Mπαμπάς για τέταρτη φορά έγινε ο Γιώργος Λιανός αφού την περασμένη Δευτέρα η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που πρόκειται να πάρει το όνομα «Βαλέρια».

     

    Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τη γέννηση της κορούλας του.

    Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Survivor που λόγω της χαρμόσυνης είδησης έχει επιστρέψει στη χώρα μας, αφήνοντας για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στον Άγιο Δομήνικο και το Survivor,  δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι με την υπέροχη τούρτα που έφτιαξαν για την κορούλα του.

    Στην ανάρτησή του ο Γιώργος Λιανός έγραψε:

    «Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Η μικρή μας ήρθε κεφάτη και γνώρισε ήδη τα τρία αδερφάκια της! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι καλότυχα».

    Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Λιανός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

    Υπενθυμίζουμε πως ο γνωστός παρουσιαστής έχει ήδη τρία παιδιά από την Ανθή Ανδροτσάκη, με την οποία χώρισαν το 2017.

    TA

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 28/7/2025

    18:00 Novasports 6HD WTA 1000 Μόντρεαλ τένις 18:00 COSMOTE SPORT...

    ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ποιους κατηγορεί στην Πάτρα για προπαγάνδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%be%ce%b5%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83/

    Φίλιππος Τσαγκρίδης – Κάθριν Εμπειρίκος: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα

    Ο επιχειρηματίας Φίλιππος Τσαγκρίδης και η γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας,...