Τηλεργασία: Aυξάνεται στο 60% – Στη λίστα Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία

    Ημερομηνία:

    Αυξάνεται από σήμερα στο 60% το ποσοστό της υποχρεωτικής τηλεργασίας στις ιδιωτικές επιχειρήσεις των περιοχών πολύ αυξημένου κινδύνου, όπως αναφέρεται σε σχετική διάταξη που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ. Συγκεκριμένα, για τις περιοχές που ανήκουν στο Επίπεδο Πολύ Αυξημένου Κινδύνου και ειδικά για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις ορίζεται «Υποχρεωτική τηλεργασία στο μέγιστο δυνατό ποσοστό, εφόσον συνάδει προς τη φύση των καθηκόντων, ανεξαρτήτως εάν αφορά ευάλωτη/αυξημένου κινδύνου ομάδα. Ειδικώς στην παροχή υπηρεσιών υποχρεωτική τηλεργασία στο 60%».

    Το μέτρο αυτό αφορά μεταξύ άλλων στην Περιφέρεια Αττικής και τις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αρκαδίας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Λευκάδας (εκτός από το Μεγανήσι), Φθιώτιδας, Αργολίδας, Κορινθίας, Θεσπρωτίας, Άρτας, Σάμου, Βοιωτίας, Χίου, Αιτωλοακαρνανίας, Ρόδου, Ηρακλείου και Ευβοίας (εκτός από τη Σκύρο) και τον Δήμο Καλυμνίων. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι χθες το ποσοστό της υποχρεωτικής τηλεργασίας ανερχόταν στο 50%.

    Διαβάστε ολόκληρο το ΦΕΚ ΕΔΩ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γυναικείος αυνανισμός: Τι παθαίνουν οι γυναίκες!

    Ο γυναικείος αυνανισμός πλέον στις μέρες μας δεν είναι...

    To γνωρίζατε; – Tι σημαίνει όταν κάποιος απαντά μόνο με «ΟΚ» σύμφωνα με την ψυχολογία

    Το ΟΚ είναι μια συχνή απάντηση σε ερωτήσεις. Και παρότι...

    Καλό σεξ: Πώς να ζητήσετε αυτό που σας αρέσει, χωρίς να χαλάσετε το κλίμα – Μια ειδικός συμβουλεύει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%cf%83%ce%b5%ce%be-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b1/