Επεισόδια στη συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας

    Ημερομηνία:

    Σκηνικό έντασης επικράτησε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν πορεία υπέρ του πολυισοβίτη απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Ωστόσο η παρουσία της αστυνομίας ήταν ισχυρή και δεν τους επέτρεψε να κινηθούν μέσω της Πανεπιστημίου προς την πλατεία Ομονοίας όπως έκαναν τις προηγούμενες μέρες. Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε και η αύρα της ΕΛ.ΑΣ ενώ υπήρξε ένταση και ακολούθησαν προσαγωγές ατόμων.

    Εν τέλει οι διαδηλωτές διαλύθηκαν στο ύψος των Προπυλαίων. Ακολούθως ανά 30 άτομα έφυγαν κινούμενοι προς τα Εξάρχεια. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της έντασης  μηχανές της ομάδας Δράση βρέθηκαν στο έδαφος χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για κάποιον τραυματισμό.

    Η αστυνομία δεν επέτρεψε την προσυγκέντρωση στο Σύνταγμα

    Πάντως η διαφορά με τις προηγούμενες συγκεντρώσεις είναι ότι πριν τις 18:00 το απόγευμα αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν ακόμα και μέσα στην πλατεία Συντάγματος και δεν άφηναν τους διαδηλωτές να κάτσουν εκεί. Αυτό οδήγησε πολλούς εξ αυτών να κινηθούν προς την οδό Σταδίου. Ωστόσο και εκεί τους περίμεναν αστυνομικές δυνάμεις.  Σημειώνεται πως από τις 16:30 έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, ενώ κλειστοι παραμένουν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νύφη έπιασε την πεθερά να θηλάζει τον γαμπρό πριν τον γάμο τους

    Τη γη κάτω από τα πόδια της έχασε μια μέλλουσα...

    «Για να εξοικονομήσετε χρήματα, ίσως πρέπει να ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ πρωινό»!

    Πασίγνωστη εφημερίδα βάζει «φωτιά»! Δεν είναι πια θεωρία συνωμοσίας Αμερική...

    Forbes: Πώς μπορεί κανείς να γίνει… δισεκατομμυριούχος

    Κι όμως, υπάρχουν τρεις νόμιμοι τρόποι για να στεφθείτε δισεκατομμυριούχος. Ο...

    Το 76% των γυναικών ελκύεται, αναπάντεχα, από αυτό τον τύπο άντρα

    ια φορά κι έναν καιρό, ο μάτσο άντρας εθεωρείτο ακαταμάχητος για...