Με μοντέρνα πριγκίπισσα έμοιαζε η Ζεντάγια στην χθεσινή της εμφάνιση στα Critics’ Choice Awards. Η νεαρή ηθοποιός επέλεξε να φορέσει δύο πολύ διαφορετικές μεταξύ τους αλλά εξίσου εντυπωσιακές τουαλέτες από τον οίκο Valentino.
Παρόλο που λόγω της πανδημίας η τελετή των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό εξ αποστάσεως, η Ζεντάγια και ο στυλίστας της Law Roach δεν δίστασαν να προσφέρουν απλόχερα κομψότητα και glamour.
Τα δύο φορέματα του οίκου Valentino με τα οποία εμφανίστηκε η πρωταγωνίστρια του «Malcolm & Marie» είχαν τελείως διαφορετικό μεταξύ τους ύφος.
Το πιο εντυπωσιακό από τα δύο ήταν το φόρεμα από την καλοκαιρινή συλλογή υψηλής ραπτικής του οίκου για το 2021.
Η ηθοποιός φορούσε ένα ιβουάρ μεταξωτό τοπ που συνδεόταν με μια σχεδόν φωσφόριζέ πορτοκαλί μακριά φούστα από οργάντζα και ταφτά. Το σύνολο συμπλήρωναν κοσμήματα BVLGARI.
Όταν η Ζεντάγια παρέλαβε το Βραβείο SeeHer, εμφανίστηκε με το δεύτερο look της βραδιάς: ένα μαύρο φόρμα με πούλιες, από την Prêt-à-Porter προφθινοπωρινή συλλογή του Valentino.
Το Βραβείο SeeHer με το οποίο τιμήθηκε η νεαρή ηθοποιός αναγνωρίζει γυναίκες που ξεπερνούν τα εμπόδια και τα στερεότυπα και συμβάλουν σε αυθεντικές απεικονίσεις γυναικών στον χώρο της ψυχαγωγίας.
Η Ζεντάγια ήταν επίσης υποψήφια για το Βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο Malcolm & Marie αλλά τελικά ήταν η Carey Mulligan ( στο Promising Young Woman) που τιμήθηκε σ’ αυτή τη κατηγορία.