Σήμερα το απόγευμα σε “λαϊκή αγρυπνία” η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη – Τη Δευτέρα η κηδεία

Ημερομηνία:

Σήμερα Κυριακή (13/9) από τις 19:30 το απόγευμα η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη θα βρίσκεται σε “λαϊκή αγρυπνία” στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Νίκαιας προκειμένου φίλοι, συνεργάτες αλλά και κόσμος που τον αγάπησε να μπορέσει να τον αποχαιρετήσει.

PHILOXENIA

Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια το λαϊκό προσκύνημα θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ενώ η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη απευθύνει έκκληση αντί στεφάνου όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το Humanity Greece.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας

“Με καρδιά ραγισμένη και θλίψη ανείπωτη σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου η σορός του μονάκριβού μας Γιώργου θα βρεθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Νίκαιας, στην αγαπημένη του εκκλησία και ενορία, ώστε να τον αποχαιρετήσουν από κοντά  όσες φίλες και όσοι φίλοι το επιθυμούν.  

Η «λαϊκή αγρύπνια» ως απότιση φόρου τιμής και αγάπης θα αρχίσει στις 19.30 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Θερμή παράκληση , αντί στεφάνου όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το Humanity Greece”.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

“Φωτιά” στα καύσιμα – Εφιάλτης για τους οδηγούς το γέμισμα ρεζεβουάρ

Τεράστιες πιέσεις δέχεται η εγχώρια αγορά καυσίμων μετά την ραγδαία άνοδο...

Σαρωτικοί έλεγχοι σε οδηγούς ηλεκτρικών πατινιών

Τα πολλά περιστατικά με ατυχήματα, ατόμων που χρησιμοποιούσαν ηλεκτρικά πατίνια –...

Πάτρα: Τι αλλάζει από την Δευτέρα στην Πατρέως! Πώς ο δρόμος θα γίνει… διπλής κατεύθυνσης

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται από αύριο Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στην...