Ηγνωστή τραγουδίστρια πόζαρε με τον 22χρονο γιο της, Βαγγέλη και δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media. Μαμά και γιος πλέον κάνουν παρέα καθώς έχουν μικρή διαφορά ηλικίας.


Παρά τις έντονες διαφωνίες του παρελθόντος, με το πέρασμα των χρόνων οι σχέσεις τους εξομαλύνθηκαν. Πλέον διατηρούν μια πολύ καλή και πολιτισμένη σχέση με γνώμονα το κοινό καλό του παιδιού τους.

«Δεν είμαι από τις μαμάδες που θα ήθελα να είμαστε φίλοι με τον γιο μου, εγώ είμαι μαμά. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Ο γιος μου δεν ακούει τα τραγούδια μου και μου λέει “μαμά εμείς δεν σε ξέρουμε” είναι άλλη γενιά. Δεν είμαι από τις μαμάδες που θα ήθελα να είμαστε φίλοι με τον γιο μου εγώ είμαι μαμά. Μου ήταν πολύ δύσκολο να έχω κάποια σχέση και να γνωρίσω έναν σύντροφο στον γιο μου», έχει πει η Σαμπρίνα σε συνέντευξή της.


