Α’ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ: «Κομμάτια μου που να σας βρω;»

    Ημερομηνία:

    Η θεατρική ομάδα ”από κοινού” της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας και η ορχήστρα και χορωδία Amabile Πατρών, με τη στήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πάτρας και του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, παρουσιάζουν τη μουσικοθεατρική παράσταση ”κομμάτια μου που να σας βρω;”, ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.

    BOOKTICKETS

    Επιλογή κειμένων, θεατρική προσαρμογή, σκηνοθεσία  Φώτης Λάζαρης Ενορχήστρωση, σύνθεση, διεύθυνση ορχήστρας  Τάσος Καραγιάννης.

    Η παράσταση θα ανέβει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στο Θέατρο Σχολικού Συγκροτήματος Κουκούλι, καθώς και την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων με ελεύθερη είσοδο. Η παράσταση αξιοποίησε μια θεατρική φόρμα που συνδυάζει την ζωντανή μουσική και το τραγούδι, με την δραματοποιημένη αφήγηση.

    Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Μαρία Δαλαμήτρου, Μαρία Κυπραίου, Νίκος Κωσταντόπουλος, Φώτης Λάζαρης, Δέσποινα Μάη, Κωσταντίνα Νικολακοπούλου, Ελένη Νταή, Γιώτα Παναγοπούλου, Νίκος Παναγόπουλος, Ελένη Σιγαλού, Παύλος Τσεκούρας, Μαρία Φωτίου. Συμπράττουν η ορχήστρα και χορωδία Amabile Πάτρας υπό την διεύθυνση του μαέστρου Τάσου Καραγιάννη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: «Ο Αιρετικός και ο Ερωτικός» στο Πολύεδρο

    Μια συζήτηση για δύο βιβλία του Γιάννη Παπαθεοδώρου, με...

    Αχαΐα: Συνεργασία Ελλάδας–Ιταλίας για την εργασία των ΑμΕΑ

    Σε μια περίοδο που η ανάγκη για κοινωνική συνοχή...

    Πάτρα: Άσκηση ελέγχου επιχειρησιακής ετοιμότητας με μερική εκκένωση του Καραμανδάνειο

    Το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών “ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ” σας γνωστοποιεί την πραγματοποίηση  άσκησης ελέγχου...

    Σαλαμίνα: Προφυλακιστέα η 46χρονη για τη δολοφονία της πεθεράς της- Tι επικαλέστηκε

    Προφυλακιστέα κρίθηκε η 46χρονη για τη δολοφονία της 75χρονης πεθεράς της στη Σαλαμίνα, με...