Ά. Φόνσου: Δεν πάω στους γιατρούς, θέλω να φύγω μια και καλή από την ζωή

    Ημερομηνία:

    Η Άννα Φόνσου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Παρασκευή (11/10) με αφορμή την παράσταση «Ρωμαίος και Αννέττα» του Ζαν Ανουίγ, την οποία θα σκηνοθετήσει η ίδια.

    Παρά την ηλικία των 85 ετών, η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» παραμένει ιδιαίτερα ενεργή, τονίζοντας ότι δεν νιώθει ποτέ κόπωση. Η κ. Φόνσου ανέφερε ότι επιθυμεί να κάνει «Το Σπίτι του Ηθοποιού» και στη Θεσσαλονίκη.

    ICECAP

    «Δεν κουράζομαι ποτέ. Όταν κουραστώ, θα είναι μια φορά και για πάντα. Έχω αποφασίσει να μην επισκέπτομαι τους γιατρούς, αν και σέβομαι την επιστήμη, γιατί δεν θέλω να ακούσω κάποια διάγνωση», δήλωσε η Φόνσου.

    Όταν ο δημοσιογράφος Θανάσης Αναγνωστόπουλος επεσήμανε την ανάγκη να πηγαίνουν όλοι στους γιατρούς, η ηθοποιός απάντησε με χιούμορ: «Όλοι πρέπει να πηγαίνουν στους γιατρούς, εκτός από εμένα».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελβετία: Σοκ με χιλιάδες πολίτες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας

    Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία της ομοσπονδιακής στατιστικής υπηρεσίας της Ελβετίας όσον...

    Ληξιπρόθεσμα χρέη: Ποιους στοχεύει η εφορία για να εισπράξει παλαιές οφειλές

    Η φορολογική διοίκηση προχωρά με γοργό ρυθμό σε ενέργειες...

    Youth Pass: Πότε σταματούν οι αιτήσεις για την ενίσχυση των 150 ευρώ

    Οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ δικαιούνται οι νέοι που κατά το...

    To νέο ποδήλατο Mercedes-AMG είναι μια μοναδική εμπειρία οδήγησης

    Δεν πρόκειται απλώς για ένα ποδήλατο, αλλά για μια...