ΑΑΔΕ: Κατάσχεσε σε νυχτερινό κέντρο έναν τόνο ποτά-μπόμπες

    Ημερομηνία:

    Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία κατέγραψαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ, προστατεύοντας τη δημόσια υγεία. Πρόκειται για προϊόντα, που γνωστό κύκλωμα, το οποίο νοθεύει ποτά, ετοιμαζόταν να σπρώξει προς κατανάλωση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού.

    DEH myHomeGasControl

    Ιδιαίτερα δημοφιλές σε νέους το συγκεκριμένο κέντρο

    Μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο, οι ράμπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων βρήκαν και κατάσχεσαν πάνω από ένα τόνο παράνομα αλκοολούχα ποτά (μπόμπες). Πρόκειται για δημοφιλή ποτά – όπως ουίσκι, βότκα και τζιν – τα οποία οι επιτήδειοι εμφιαλώνουν σε μπουκάλια γνωστών ετικετών και τα σερβίρουν σε νέα παιδιά, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις νεαρές ηλικίες.

    proliptikes

    Το παράνομο – και απολύτως επικίνδυνο για την υγεία – αλκοόλ παρασκευαζόταν και εμφιαλωνόταν σε παράνομο εμφιαλωτήριο, στην ταράτσα του κτιρίου.

    Συνελήφθη ένα άτομο και υποβλήθηκε δικογραφία εναντίον δύο δραστών, στην Εισαγγελία Αθηνών.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παραμένει υφυπουργός Πολιτισμού ο Ιάσων Φωτήλας

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ανασχηματισμού παραμένει υφυπουργός ο...

    ΠΑΤΡΑ: Νέα παρέμβαση για τα Τέμπη το Σάββατο

    Σε ανακοίνωση αναφέρεται: Στον απόηχο της μεγαλειώδους με καθολική συμμετοχή...

    Ανασχηματισμός: Ανακοινώνεται το νέο υπουργικό συμβούλιο – ΔΕΙΤΕ LIVE

    Το νέο υπουργικό συμβούλιο μετά τον ανασχηματισμό στον οποίο...

    ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ: Παρέμβαση Μπαρή για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση

    Ένα βήμα πιο κοντά σ’ ένα βιώσιμο μέλλον χωρίς...