flamis.gr
Αληθινές ειδήσεις από την Πάτρα με το κύρος έγκριτων δημοσιογράφων. Έκτακτη επικαιρότητα και τα τελευταία νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο!

Αχαΐα: Μήνυμα ενίσχυσης της ΝΔ από τα τοπικά στελέχη – “Τίποτα δεν τελείωσε”

Τον απολογισμό τους, λίγες ημέρες μετά την κάλπη της 21ης Μαΐου, έκαναν τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα.

Παρόντες, εκτός από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη, ήταν οι εκλεγμένοι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου και Ιάσονας Φωτήλας, αλλά και οι υποψήφιοι Έφη Γιαννιά, Αθηνά Τραχήλη, Νίκος Σπηλιόπουλος, Γιώργος Τσίρης και Ανδρέας Τσώκος.

Τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έστειλαν μήνυμα για ενίσχυση του κόμματος στη δεύτερη κάλπη, ενώ δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους και για αύξηση των ψήφων στην Αχαΐα.

“Οι εκλογές μας έδειξαν τι θέλουν οι πολίτες. Να μείνει πίσω ο λαϊκισμός και να συνεχιστεί η υπευθυνότητα και η εργατικότητα. Πείσαμε τους πολίτες να ψηφίσουν με βάση τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Ο πήχης δεν σταματάει να ανεβαίνει ζητούμενο να κερδίσουμε και 4η και 5η έδρα”, τόνισε η εκλεγμένη Βουλευτής και πρώτη σε σταυρούς, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Από την πλευρά του ο Ιάσων Φωτήλας, ανέφερε: “Αν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας, θα λέγαμε ότι είμαστε στο ημίχρονο και έχουμε βάλει 3 γκολ, έχουν γυρίσει παιχνίδια από τέτοια σκορ, στόχος λοιπόν να βάλουμε και άλλα δύο γκολ.”

 

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ανέφερε σε μήνυμά του: 

«Σας ευχαριστώ που μας τιμάτε με την παρουσία σας σε μια συνέντευξη Τύπου που δεν έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, αλλά αποσκοπεί να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας της μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας. Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, οι πολίτες έδειξαν περίτρανα με την ψήφο τους ότι αναγνωρίζουν τα σημαντικά βήματα προόδου που η χώρα μας έκανε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Το μήνυμα της κάλπης δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Η Νέα Δημοκρατία έχει την έγκριση της κοινωνίας να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό, άλλωστε, επέλεξαν οι πολίτες, εγκρίνοντας τη βασική μας επιλογή, την επιλογή της αυτοδύναμης Ελλάδας και της αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας, καθώς και την προγραμματική μας θέση ότι αυτός τελικά είναι ο μόνος δρόμος για να υλοποιήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.

Διόλου τυχαία, η Νέα Δημοκρατία κυριάρχησε στα πλέον δυναμικά τμήματα της κοινωνίας, όπως στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους νέους, ηλικίας 17 έως 24 ετών, καταρρίπτοντας έτσι έναν μύθο: ότι οι νέοι είναι προνομιακό πεδίο του ΣΥΡΙΖΑ και κατ’ επέκταση της Αριστεράς.

Στο σημείο αυτό, επιτρέψτε μου να κάνω μια εκτενή αναφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα της Αχαϊας. Μάς γεμίζει χαρά, συγκίνηση και περηφάνια, το γεγονός ότι μετά από 45 χρόνια η Νέα Δημοκρατία αναδείχθηκε πρώτη πολιτική δύναμη στο νομό μας. Ήταν ένας στόχος που είχα θέσει προσωπικά όταν ανέλαβα τα καθήκοντα μου ως πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαϊας. Ένας στόχος που επιτεύχθηκε χάρη στις άοκνες προσπάθειες των στελεχών μας, των μελών μας και εθελοντών, φυσικά και με την ολόπλευρη στήριξη της κομματικής μας βάσης.

Σε όλο αυτόν τον κόσμο που μάς οδήγησε στην κορυφή και στην Αχαϊα, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να πω σήμερα δημοσίως, από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Μπροστά μας έχουμε μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση, αυτή της 25ης Ιουνίου, στην οποία οι κάλπες είναι άδειες. Ξεκινάμε από την αρχή. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, δεν επαναπαυόμαστε, δεν μένουμε στο ομολογουμένως εντυπωσιακό, νικηφόρο, αποτέλεσμα της 21ης Μαϊου.

Θα ανεβάσουμε στροφές, προβάλλοντας μετ’ επιτάσεως αυτά που κάναμε την πρώτη τετραετία, ώστε και σ’ αυτήν την προεκλογική περίοδο οι πολίτες να έχουν για μια ακόμη φορά τη δυνατότητα να συγκρίνουν τα πεπραγμένα της δικής μας διακυβέρνησης με τα αντίστοιχα του ΣΥΡΙΖΑ».