Αχαΐα: Πού θα γίνουν αύριο δωρεάν rapid tests

    Ημερομηνία:

    Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τα κλιμάκια  του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοιού.

    Για αύριο Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», στο Κέντρο Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) και στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη», του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 09:00 με 16:00) για το ευρύ κοινό.

    Σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν και τα στελέχη του ΕΚΑΒ.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των  συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ  διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσους βαθμούς θέλει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League

    Ο Ολυμπιακός το πάλεψε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η ποιότητα...

    Στο κόκκινο χαλί του Madwalk η Κίμπερλι Γκιλφόιλ

    Το «παρών» στο Madwalk 2025 έδωσε η νέα πρέσβης...

    MadWalk 2025: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί – Δείτε φωτογραφίες

    Το Madwalk επέστρεψε για μία ακόμη χρονιά στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου...

    Συνέλαβαν Πατρινή που θα πωλούσε αρχαία

    Συνελήφθη, νωρίς το απόγευμα, στην Πάτρα , γυναίκα, που...