Αχαΐα: Θέμα ημερών οι κρίσεις της ΕΛΑΣ

    Ημερομηνία:

    Σε γρίφο εξελίσσεται η ημερομηνία διεξαγωγής των τακτικών κρίσεων στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

     

    Διαδικασία η οποία ομολογουμένως έχει καθυστερήσει αρκετά, ωστόσο  δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη να ολοκληρωθεί.
    Ενα ακόμα στοιχείο που ενισχύει τις αναφορές, ότι εντός της εβδομάδας θα «κλείσει» το θέμα, είναι και το γεγονός  η πραγματοποίηση σύσκεψης της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που προσδιορίζεται την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη με τη συμμετοχή και των επικεφαλής της τοπικής ΕΛΑΣ.

     

    Κατά συνέπεια οι κρίσεις θα προηγηθούν της συνεδρίασης του Οργάνου, αναφέρουν πηγές  με το σκεπτικό πως σε αυτό θα πρέπει να μετέχουν οι ανώτατοι αξιωματικοί που και σε τοπικό επίπεδο θα κληθούν να «τρέξουν» και να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.
    Πελοποννησος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αυτός είναι ο άτυχος ιερέας που πνίγηκε – ΦΩΤΟ

    Σοκ και θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία του...

    ΠΑΤΡΑ: Η ανακύκλωση… είναι ο μεγάλος “ασθενής” της πόλης

    Η κατάσταση με τους κάδους είναι εκτός ελέγχου ειδικότερα...

    ΠΑΤΡΑ: Εικόνες ντροπής στο πάλαι ποτέ “Εργοστάσιο Τέχνης” στον Λαδόπουλο

    Εξακολουθεί να μαραζώνει το «Εργοστάσιο Τέχνης Θάνος Μικρούτσικος» και...

    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Επίδειξη Μουάι Τάι από τον Δήμο Ασημακόπουλο και τον “Εύμαχο”, στην Πάτρα

    Ο Δήμος Ασημακόπουλος  πρωταθλητής Ευρώπης στο Μουάι Τάι και...