Αχαΐα: Τιμητική εκδήλωση για τον Διονύση Γκοτσούλια με ομιλήτρια τη Νίκη Κεραμέως

    Ημερομηνία:

    Από την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:

    «Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει πολιτική εκδήλωση για να τιμήσει την μνήμη του πρώην Δημάρχου Κάτω Αχαΐας και Δύμης καθώς και προβεβλημένου στελέχους της, Διονύση Γκοτσούλια.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2025 στις 7:30 το απόγευμα στο κέντρο «Τα Πεύκα» στην Κάτω Αχαΐα.

    Κεντρικός ομιλητής θα είναι η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης  Νίκη Κεραμέως, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν άνθρωποι που τον γνώριζαν και έζησαν μαζί του την σημαντική του διαδρομή στην τοπική αυτοδιοίκηση και την παράταξη.

    Διετέλεσε για τέσσερις τετραετίες διαδοχικά Δήμαρχος Κάτω Αχαΐας και Δύμης και για εννιά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος. Ταύτισε τη ζωή του στην υπηρεσία του πολίτη και η προσφορά του ήταν πολυσήμαντη.

    Ήταν μέλος του ΔΣ της ΤΕΔΚ Νομού Αχαΐας, της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος, καθώς και της Κεντρικής Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας .

    Μεγάλη του αγάπη ήταν και η Αχαϊκή της οποίας ήταν στυλοβάτης επι έντεκα χρόνια.

    Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης θα απονείμει αναμνηστική πλακέτα στην σύζυγο του αείμνηστου Δημάρχου Σπυριδούλα Γκοτσούλια».

    -Η μεθεπόμενη εκδήλωση της Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ Αχαΐας για την Δυτική Αχαΐα θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Δεκέμβριο και θα είναι αφιερωμένη στην προσφορά και το έργο του πρώην Δημάρχου Μόβρης Θανάση Ορδίτη, ο οποίος υπηρέτησε επι τρεις θητείες Πρόεδρος της κοινότητας Λιμνοχωρίου και για μια θητεία Δήμαρχος Μόβρης με έντονο το αποτύπωμα της προσφοράς του ενώ για 52 χρόνια αποτελεί την ψυχή και την δύναμη της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αχαΐα.

    Δυτ. Αχαΐα: Τιμητική εκδήλωση για τον Διονύση Γκοτσούλια με ομιλήτρια τη Νίκη Κεραμέως

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μειώσεις φόρων 1,5 δισ. ευρώ για 4 εκατομμύρια πολίτες το 2026 – Τι αλλάζει άμεσα και για ποιους

    Νόμο του κράτους θα αποτελεί και επισήμως η φορολογική μεταρρύθμιση από...

    Γλυφάδα: Ξεψύχησε η 70χρονη που είχε δεχθεί άγρια επίθεση με πέτρα από 38χρονο

    Μετά από 18 ημέρες νοσηλείας, η 70χρονη που δέχθηκε...

    Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: Γιατί είναι απαραίτητη η Δημοτική Αστυνομία

    Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από εισήγηση Πελετίδη και με...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 9/11/2025

    13:00 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Basket League 13:00 ΕΡΤ...