ΑΧΑΪΑ: Αυτός είναι ο πατέρας τριών παιδιών που σκοτώθηκε στην έκρηξη! ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ

    Ημερομηνία:

    Τραγωδία στην Δυτική Αχαϊα. Ενας 55χρονος ψυκτικός από τα Σαγέϊκα σκοτώθηκε χθες όταν εξερράγη η μπουκάλα με το φρέον ενώ εργαζόταν στο Καλαμάκι (Βίδοβα). Πρόκειται για τον Γιάννη Γιαννόπουλο. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαϊας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πάτρας όπου διαπιστώθηκε ο θάματός του. Ο Γιάννης Γιαννόπουλος ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Ερευνες διενεργεί η Αστυνομία.

    ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ

    “Σαν κεραυνός εν αιθρία ακούστηκε το δυσάρεστο γεγονός για το χωριό μας. Για όλους εμάς που μεγάλωσαμε μαζί στο ίδιο σχολείο που στείλαμε τα παιδιά μας μαζί πάλι στο ίδιο σχολείο και που συνεχίσαμε να τα ακολουθούμε κοντά σε όλες τις χορευτικές παραστάσεις, ακούστηκε ακόμα πιο σκληρό. Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη και να μας προσέχει μέχρι να έρθουμε κοντά σου,και περισσότερο τα παιδιά μας . Οι φωτογραφίες από την παρουσία μας στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο που τόσο αγαπήσαμε και υπηρετήσαμε Πολλές αλλά με αυτές τις δύο θα σε χαιρετήσω για την αιωνιότητα”.

    Αυτό είναι το σπαρακτικό αντίο του συγχωριανού και φίλου του Διονύση Κολλιόπουλου που δημοσίευσε τις φωτογραφίες του αδικοχαμένου Γιάννη Γιαννόπουλου από ευτυχισμένες στιγμές. Ο 53χρονος πατέρας τριών παιδιών, έχασε τη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου κατά τη διάρκεια εργασιών σε ψυκτική μονάδα.

    ΑΧΑΪΑ: Αυτός είναι ο πατέρας τριών παιδιών που σκοτώθηκε στην έκρηξη! ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    7 πράγματα που πρέπει να κάνουν τα ζευγάρια για να αποφύγουν την απιστία

    Κάθε χρόνος γάμου που περνάει είναι η απόδειξη ότι...

    15 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος σας κουτσομπολεύει πίσω από την πλάτη σας

    Πιθανότατα να έχετε βιώσει εκείνη την αμήχανη στιγμή που...

    Πάτρα: Δύο τροχαία με το καλημέρα… μέσα σε μία ώρα! Κίνδυνος από τη βροχή

    Δύο τροχαία με το... καλημέρα και εν μέσω βροχής...