ΑΧΑΪΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ που έπεσαν στο δίμηνο της καραντίνας! Τα “ντου” της Αστυνομιας

    Ημερομηνία:

    Δύο μήνες συμπληρώθηκαν από την εφαρμογή του οριζόντιου καθεστώτος αναστολής δραστηριοτήτων για την αποτροπή μετάδοσης του covid-19, που τέθηκε σε ισχύ στις 7 Νοεμβρίου του 2020.

     

    Στην Αχαΐα στο δίμηνο της καραντίνας, πραγματοποιήθηκαν από τα αστυνομικά κλιμάκια 78.281 έλεγχοι στο πλαίσιο της πρόληψης και αποτροπής μετάδοσης του covid -19.

     

    GLEARNET
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας  από τις 6 το πρωί της 7ης Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 το πρωί της 8ης Ιανουαρίου βεβαιώθηκαν 1.668 παραβάσεις που αφορούν σε περιορισμούς μετακινήσεων και 373 για μη χρήση μάσκας.
    Φλίγκος
    Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα σε ιδιοκτήτες και προσωρινά υπεύθυνους καταστημάτων, καθώς και σε διοργανωτές εκδηλώσεων σε σπίτια για παραβίαση των υγειονομικών διατάξεων.
    Ειδικότερα βεβαιώθηκαν 21 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, 2 σε σούπερ μάρκετ, 2 σε γυμναστήρια, 6 σε σπίτια και 1 σε κατάστημα εποχιακών ειδών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πορτογαλία: Φάλαινες επιτέθηκαν και βύθισαν ιστιοπλοϊκό – Βίντεο

    Φάλαινες επιτέθηκαν και βύθισαν ένα ιστιοπλοϊκό με τουρίστες στα...

    Σοκ στη Λάρισα: 13χρονος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία με τεχνητή νοημοσύνη

    Μια πρωτοφανής υπόθεση αποκαλύφθηκε την Κυριακή στη Λάρισα, όπου ένας...

    Ο Κώστας Πελετίδης συλλυπείται τον Νίκο Παπαδημάτο

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τα ειλικρινή του...

    ΕΥΔΑΜ: Συμμετοχή του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

    To Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης έχει περάσει σε νέα...