ΑΧΑΪΑ: Ερχεται “τσουνάμι” κατασχέσεων λόγω οφειλών

    Ημερομηνία:

    «Τσουνάμι» κατασχέσεων έρχεται από το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους σε εκατοντάδες ελεύθερους επαγγελματίες που χρωστούν στο δημόσιο. Η Δυτική Ελλάδα και ειδικότερα η Αχαΐα δεν θα αποτελέσει εξαίρεση στο μπαράζ κατασχέσεων που αναμένεται να γίνει.

    Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων της Αχαΐας Ηλίας Νικολακόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου  Γιώργος Βαγενάς που μίλησαν αμφότεροι για το θέμα στον Max Fm και στον Γιάννη Γεωργόπουλου, χιλιάδες βιοτέχνες, έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες θα χάσουν τον ύπνο τους από αυτή την κατάσταση.

    Σε επίπεδο ΟΕΒΕΣ Αχαΐας το θέμα των κατασχέσεων απασχολεί τουλάχιστον 15 με 16 χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες. Σε επίπεδο εμπόρων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας 18 με 20 χιλιάδες επαγγελματίες κινδυνεύουν από τις κατασχέσεις που έπονται. «Χρειάζεται μια άλλη πολιτική, πιο ανθρώπινη» τόνισε από την πλευρά του ο κ. Νικολακόπουλος, ενώ ο κ. Βαγενάς έθεσε και το ζήτημα της πρώτης κατοικίας. «Αρκετοί δεν κινδυνεύουν να χάσουν τον ύπνο τους, αλλά και την στέγη τους» ανέφερε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Του άνοιξε την πόρτα και την λήστεψε

    Ευρείας κλίμακας αναζητήσεις πραγματοποιούν αστυνομικοί της Αιγιάλειας, για τον...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν “μπουμπούκι” που είχε προτίμηση να κλέβει… μέσα στους χώρους του Πανεπιστημίου

    Τέλος στη δράση 35χρονου διαρρήκτη έβαλαν αστυνομικοί της Άμεσης...

    ΠΑΤΡΑ: Αρπαξε με κόλπο όλη την τσάντα με κοσμήματα 8.000 ευρώ

    Νέα θρασύτατη απάτη, στην Πάτρα, με θύμα ηλικιωμένο άτομο. Αυτή...

    Βήμα πρόκρισης με πάθος και ανατροπή για τον Παναθηναϊκό!

    Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Σαμσουνσπόρ στο...