ΑΧΑΪΑ: Γιορτάζει από αύριο ο Αγιος Νικόλαος Σπάτων – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Ημερομηνία:

    Mε ξεχωριστή λαμπρότητα θα εορτάσει κι εφέτος στις 9 και 10 Μαΐου η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σπάτων τη μετακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου, από τα Μύρα της Λυκίας στο Μπάρι της Ιταλίας.

    Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής θρησκευτικές εκδηλώσεις:

    – Στις 9 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7.00 το απόγευμα θα γίνει ο μεγάλος πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίον θα χοροστατήσει και θα μιλήσει ο Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιος.

    GLEARNET

    Το μεσονύκτιο της ιδίας ημέρας θα τελεσθεί νυχτερινή θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Βασιλείου Σμέρου.

    -Στις 10 Μαΐου, ημέρα Σάββατο το πρωί, θα τελεσθεί Αρχιερατική πανηγυρική θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανασίου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευση της Σεπτής Εικόνος του Θαυματουργού Αγίου Νικολάου έως τις βρύσες του Προσκυνήματος.

    Το απόγευμα της ιδίας ημέρας και ώρα 6.30 θα ψαλεί Ιερά Παράκληση από τον Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης.

    Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος και σύσσωμη η δημοτική Αρχή θα παρευρεθεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις τιμώντας την εορτή της Προόδου των τιμίων λειψάνων του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, στην ιστορική Μονή που αποτελεί πανελλαδικό προσκύνημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    1 στους 100 δηλώνει ότι… έχει κάνει σεξ με… εξωγήινη

    Ζουν ανάμεσά μας... και έχουν βίτσιο να το κάνουν...

    Zodiac: Αποκρυπτογράφησαν το ανατριχιαστικό μήνυμα του serial killer 51 χρόνια μετά!

    Χρειάστηκε να περάσουν 5 ολόκληρες δεκαετίες προκειμένου να καταφέρει...

    Ρίτσαρντ Ραμίρεζ: Ο στυγερός serial killer που καταδικάστηκε 19 φορές σε θάνατο

    “Σιγά τα λάχανα! Ο θάνατος είναι στους κινδύνους του...

    Οταν 180 Πατρινοι πλήρωσαν πρόστιμο… για αντικανονικό βάδισμα – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

    "180 Πατρινοί θα πληρώσουν πρόστιμο συλληφθέντες να βαδίζουν αντικανονικά". Αυτός...