ΑΧΑΪΑ: Πέντε αστυνομικοί σε απολογία επειδή… κοιμόντουσαν στην υπηρεσία

    Ημερομηνία:

    Σε απολογία έχει κληθεί αστυνομικός, ενώ σε εξέλιξη φέρεται να βρίσκεται πειθαρχικός έλεγχος για τέσσερις ακόμα ένστολους στην Αιγιάλεια για δύο περιπτώσεις που αφορούν σε στιγμές «χαλάρωσης» εν ώρα υπηρεσίας.

    Με βάση τα προβλεπόμενα λοιπόν, κινήθηκε η πειθαρχική διαδικασία και τις επόμενες ημέρες ο ένστολος που τυγχάνει να είναι αξιωματικός, αναμένεται και επισήμως να δώσει απαντήσεις.

    proliptikes

    Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στην Αστυνομία Αιγιαλείας, καθώς ελέγχονται πειθαρχικά ακόμα τέσσερις ένστολοι δύο εκ των οποίων «πιάστηκαν» από ανώτερό τους και πάλι σε στιγμές «ραστώνης» εν ώρα υπηρεσίας – ξημερώματα.

    Στους εμπλεκόμενους αναμένεται να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο ως ποινή, ενώ πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επισημώς, αναφέρουν πως ασκήθηκαν πιέσεις προκειμένου η συγκεκριμένη υπόθεση να τεθεί στο αρχείο.

    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    11 Μαρτίου: Οι δημοσιογράφοι απεργούν για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αυξήσεις

    Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου -...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12-3-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΜΙΧΑΗΛ ΑΛΑΤΣΑΤΙΑΝΟ ΕΤΩΝ 75 Κηδεύουμε την Τρίτη 11-3-2025 και...

    «Λουκέτο» σε όλους τους Δήμους βάζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 21 Μαρτίου

    Την προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για το σύνολο των...