Αχαϊα: Πήρε εξιτήριο ο Δημήτρης Οικονομόπουλος

    Ημερομηνία:

    Εξιτήριο από το «Λαϊκό» Νοσοκομείο πήρε ο Δημήτρης Οικονομόπουλος, συνταξιούχος τραπεζικός, που συμμετείχε στην απεργία πείνας στο Σύνταγμα, στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι, σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα του.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Οικονομόπουλος ένιωσε έντονη αδιαθεσία το βράδυ της Παρασκευής (26/9). Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε σε ελεγχόμενη κατάσταση, και τον μετέφερε στο Λαϊκό Νοσοκομείο για νοσηλεία.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου, ο κ. Οικονομόπουλος «υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του».

    Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

    «Στις 27 Σεπτεμβρίου 2025, περί ώρα 01:00 π.μ., προσήλθε στην εφημερία του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό» ο απεργός πείνας Δ.Ο., έπειτα από αναφερόμενο λιποθυμικό επεισόδιο.

    Ο ασθενής υποβλήθηκε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και αφού έλαβε τις κατάλληλες οδηγίες, εξήλθε από το Νοσοκομείο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νησιά Φερόε: Η εμπειρία στον παράδεισο του μαγικού Βορρά

    Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που «Τα Νησιά...

    Έπεσε λάδι στα ρούχα σου; 7 βήματα για να αφαιρέσεις τον λεκέ μια για πάντα

    Και εκεί που τρως ωραία και καλά ξαφνικά τσουπ,...

    Πώς να γίνετε πιο τυχεροί σε 8 βήματα

    Δείτε 8 δοκιμασμένες μεθόδους που, αν υιοθετηθούν, αυξάνουν την...

    Σχέσεις: Το συμβόλαιο που επιτρέπει την απιστία

    Μια νέα αντίληψη υποστηρίζει ότι τη θέση ενός παθιασμένου,...