ΑΧΑΪΑ: Συνάντηση Τσιρώνη με Άδωνη

    Ημερομηνία:

    Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας,  κ. Άδωνι Γεωργιάδη, είχε το πρωί της Πέμπτης ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΙΚΗΣ, κ. Σπυρίδων Τσιρώνης.

    Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανανέωση των συμβάσεων επικουρικού προσωπικού δομών υγείας, που αδίκως δεν ανανεώθηκαν, μετά την απόφαση του ΣΤΕ για μη παράταση του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Είχε προηγηθεί  θετική ανταπόκριση του Υπουργού, σε σχετική ερώτηση του βουλευτού ήδη από τον Ιούλιο.

    ICECAP

    Ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύθηκε ότι εντός του επόμενου τριμήνου θα γίνει η απαραίτητη νομοθετική ρύθμιση , ώστε να αποκατασταθούν οι εν λόγω συμβασιούχοι των δομών υγείας.

    Στην ίδια κατεύθυνση ο κ. Τσιρώνης προγραμμάτισε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννακό, ώστε από κοινού να υπάρχει στενή παρακολούθηση των ενεργειών του Υπουργείου, για την ταχύτερη και οριστική διευθέτηση του θέματος.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρία Πολύζου: «Έτρεξα για να φύγω από το σκοτάδι, σήμερα τρέχω για να τραβήξω άλλους στο φως»

    Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Πατρινή Μαρία Πολύζου....

    Μπουρδούμης για Δροσάκη: «Έχει δικαιωθεί ήδη μέσα στη δουλειά της»

    Στο podcast των Rainbow Mermaids βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο...

    Του ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΣΤΑ: Η Μεγάλη Παρασκευή στα Ταμπάχανα! Όταν τα στενά έμοιαζαν με σκηνικό κινηματογράφου

    Του Θανάση Κούστα Και ποιος άραγε δεν έχει αναπολήσει τα...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Μ. Σάββατο 19-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την πολυαγαπημένη μας ΠΟΛΥΞΕΝΗ χήρα ΝΙΚ. ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ (ΕΤΩΝ 85) Θανούσα κηδεύουμε το...