Αχαϊα: Τα σημεία για δωρεάν rapid tests την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.
    Για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:00 ως τις 20:00) και στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Πελοποννησιακό Στάδιο, επί της Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στον χώρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, (πρώην ΤΕΙ) (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Γ.Ν. Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 09:00 με 14:00) και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 07:30 με 14:30) για το ευρύ κοινό.
    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κρέας: Πού κυμαίνονται οι τιμές σε αρνί, γαλοπούλα και μοσχάρι

    Με το χριστουγεννιάτικο τραπέζι να πλησιάζει, οι καταναλωτές έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα...

    Τα Κυπριακά κανάλια “παίζουν” τον πατρινό ιερέα Αναστάσιο Γκοτσόπουλο – βίντεο

    Κληρικός που υπάγεται στην Μητρόπολη Πατρών, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τεθεί...

    Η Πατρών Πύργου με drone – Εντυπωσιακές εικόνες

    Η Εθνική Οδός Πατρών–Πύργου άνοιξε προ ημερών και σίγουρα...