ΑΧΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Ζητούν άμεσα δίκη οι κατηγορούμενοι! Στη Λαμία… αθωώθηκαν!

    Ημερομηνία:

    Οι κατηγορούμενοι στη δίκη της Αχαϊκής Τράπεζας πιέζουν τους 9 διορισμένους δικηγόρους να δηλώσουν παράσταση, αφού είναι βούλησή τους να ξεκινήσει η δίκη και να προκύψει ετυμηγορία μετά από 10 χρόνια ταλαιπωρίας κι ενώ έχουν στην πλάτη τους κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, από τις οποίες δηλώνουν βέβαιοι ότι θ’ απαλλαγούν.

    Φλίγκος

    Ως γνωστόν η επόμενη συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, όμως υπάρχει κώλυμα συμμετοχής των διορισμένων δικηγόρων, διότι η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας έχει πάρει απόφαση να μην λάβουν μέρος στην ακροαματική διαδικασία. Η Πολιτεία οφείλει σε συναδέλφους τους αμοιβές των 3 ½ τελευταίων χρόνων και γι’ αυτό έχει ληφθεί η απόφαση της αποχής.

    ICECAP

    Παρά ταύτα, γίνονται διαβουλεύσεις και χρησιμοποιείται το επιχείρημα ότι η προεκλογική περίοδος ευνοεί την καταβολή των οφειλόμενων στους διορισμένους δικηγόρους!

    Πέραν τούτου, παρατηρείται συγκρατημένη αισιοδοξία στους κόλπους των κατηγορούμενων μετά την έκβαση παρόμοιας δικαστικής περιπέτειας, που είχαν 20 διοικητικά και άλλα στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας της Λαμίας, που κατηγορούνταν για κακουργηματική απιστία, με αφορμή την χορήγηση 37 δανείων την περίοδο 2008-2012.

    Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λαμίας χρειάστηκε μόλις δύο συνεδριάσεις το Νοέμβριο για να εκδώσει την αθωωτική απόφαση του, ομόφωνα για όλους τους κατηγορούμενους.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΦΡΙΚΗ: 25χρονη και η σύντροφος της βίασαν, κακοποίησαν και σκότωσαν το 20 μηνών παιδί της

    Βάναυσο θάνατο από τα χέρια της μητέρας της και της συντρόφου...

    «Έρχεται» ο νέος ΚΟΚ: Στη φυλακή θα οδηγούνται οι μεθυσμένοι οδηγοί – Οι ποινές και τα πρόστιμα

    Στη φυλακή θα οδηγούνται πλέον σύμφωνα με τον νέο...

    Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στην Πελοπόννησο – Πόσο επικίνδυνη είναι

    Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη,...

    ΠΑΣΟΚ: Στον ρυθμό της νέας Προανακριτικής

    Τις κοινοβουλευτικές εξελίξεις για τα Τέμπη καθορίζει τις επόμενες...