Αχιλλέας Μπέος κατά Αστυνομίας: «Να παραιτηθεί ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας!»

    Ημερομηνία:

    Την παραίτηση του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας για τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Βόλου με τον Αρη για την Super League, ζητάει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

    «Η θέση της ΠΑΕ είναι πως προέχει η ασφάλεια των φιλάθλων. Δεν ευθύνεται ο Άρης για αυτούς τους αλήτες. Να βλέπεις δίπλα σε παιδάκια να σκάνε κροτίδες είναι λυπηρό.

    Ο αγώνας δεν έχει σημασία. Καλώ τον κύριο Αυγενάκη και την διοργανώτρια αρχή να γυρίσουμε σελίδα. Δεν θέλουμε αλήτες στο γήπεδο.

    Σπάσαν τα κάγκελα, πήδηξαν τις πόρτες. Η αστυνομία απούσα. Να διακοπεί το παιχνίδι τώρα και να πληρώσει ο καθένας ότι του αναλογεί», ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος στην Cosmote.

    ΠΑΕ Βόλος μετά τα επεισόδια: Είχαμε προειδοποιήσει

    «Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασε τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους!

    Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτήσή του».

    Σημειώνεται ότι τo παιχνίδι είχε διακοπεί και συνεχίστηκε μετά τις 18:20.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop