Adele: Η σουίτα που μένει η τραγουδίστρια για τις συναυλίες της κοστίζει 30.000 δολάρια τη βραδιά

    Ημερομηνία:

    Η Adele φέρεται να ζει τον τελευταίο καιρό σε μία σουίτα ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας, που στοιχίζει 30.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

    Ωστόσο για την 34χρονη τραγουδίστρια το πολυτελές δωμάτιο της προσφέρθηκε δωρεάν και υπολογίζεται πως για τους τρεις μήνες που διαμένει στο ξενοδοχείο θα έπρεπε να είχε πληρώσει έως και 2,7 εκατομμύρια δολάρια.

    Το δωμάτιο του τελευταίου ορόφου του «Nobu Hotel», όπου διαμένει η Adele είναι εμπνευσμένο από την Ιαπωνία διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, μπάρμπεκιου, υδρομασάζ και έναν κήπο.

    Μάλιστα μια πηγή είπε στη The Sun: «Η Adele σερβίρεται με το πιο εκπληκτικό πακέτο VIP από κάθε καλλιτέχνη. Μπορεί να παραγγείλει φαγητό από οποιοδήποτε εστιατόριο, καθώς και να έχει ένα ντουλάπι γεμάτο με όλα τα φαγητά που θέλει».

    Επιπλέον η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει από το Λας Βέγκας στην έπαυλή της στο Beverly Hills με ιδιωτικό τζετ και ιδιωτικούς σοφέρ, σύμφωνα με τον ισχυρισμό.

    Δείτε τις φωτογραφίες της πολυτελούς σουίτας:

    adele4447
    adele444
    adele8777
    adele777

     

    adele8679

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: Γιατί το ζευγάρι των κατηγορουμένων έπεσε στα μαλακά

    «Αυλαία» έπεσε την περασμένη εβδομάδα στη δίκη του ζεύγους που είχε...

    Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αποτύχαμε, οι διάλογοι που έρχονται στο φως προκαλούν αγανάκτηση και οργή

    «Όπως αποδεικνύεται, οι διαχρονικές αδυναμίες του ΟΠΕΚΕΠΕ επέτρεπαν πελατειακές συμπεριφορές ρουσφετολογικού...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 29 και την Δευτέρα 30-6-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 72 Κηδεύομε την Κυριακή...