ΑΕΚ: Έχουν διατεθεί 21.000 διαρκείας για την «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena»

    Ημερομηνία:

    Τεράστιο είναι το κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ για την είσοδο της ομάδας στο νέο της γήπεδο, την «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena» και το γεγονός ότι έχουν φύγει μέχρι στιγμής 21.000 εισιτήρια διαρκείας αποδεικνύει του λόγου του αληθές.

    Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η δεύτερη μόλις ημέρα ελεύθερης διάθεσης των καρτών και σε αυτό το διάστημα έχουν πουληθεί περισσότερες από 3.000.

    Μάλιστα, ακόμα και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ΠΑΕ δηλώνουν εντυπωσιασμένοι λόγω του τρελού ρυθμού με τον οποίο καπαρώνουν θέσεις για τη νέα σεζόν οι φίλοι της ομάδας.

    Να σημειωθεί ότι ο αριθμός αυτός αποτελεί τον μεγαλύτερο που έχει διαθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2013/14 (12.855) κι ενώ ακόμα προφανώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πώλησης. Πέρυσι είχαν δοθεί 16.043.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα Κηφισιά: Αυτοκίνητο βούτηξε σε συντριβάνι

    Μέσα στο συντριβάνι κυκλικού κόμβου στη Νέα Κηφισιά κατέληξε τα ξημερώματα...

    Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Φαίης Μπακογιώργου

    Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του θανάτου της Φαίης...

    Απάτη: Έκλεψαν τα στοιχεία της κάρτας της και…

    Μια νέα υπόθεση με απάτη, μέσω Phishing, έρχεται στο...

    Τραγωδία στα Τέμπη: Το νέο άγνωστο θρίλερ για την πυρόσφαιρα

    Η φονική έκρηξη στα Τέμπη ίσως πέρασε από την…...
    Best Shop