Αγγλία: Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τζο Τόμπσον

    Ημερομηνία:

    Ο πρώην μέσος της Ρoτσντέιλ, Τζο Τόμπσον, πέθανε σε ηλικία 36 ετών έπειτα από μακρά μάχη με τον καρκίνο, ανακοίνωσε σήμερα (18/4) η αγγλική ομάδα της πέμπτης κατηγορίας.

    Η Ροτσντέιλ ανέφερε ότι ο Τόμσον πέθανε ειρηνικά στο σπίτι με την οικογένειά του στο πλευρό του. Διαγνώστηκε με λέμφωμα τέταρτου σταδίου για τρίτη φορά τον Απρίλιο του περασμένου έτους, πέντε χρόνια μετά την απόσυρσή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

     Το λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου του αίματος, είχε φτάσει στους πνεύμονές του αφού ξεπέρασε την ασθένεια δύο φορές, ενώ αγωνιζόταν.

    «Γνωρίζαμε αρχικά τον Τζο κυρίως ως ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αλλά σύντομα θα λατρεύαμε την αγαπημένη, μολυσματική προσωπικότητά του», ανέφερε η Ροτσντέιλ. «Αντιμετώπισε κάθε μάχη κατά μέτωπο, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Το ταξίδι του και το αδάμαστο πνεύμα του αποτέλεσαν έμπνευση για όλους όσους έχουν συγκινηθεί από την ιστορία του. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Τζο σε αυτήν την απίστευτα θλιβερή στιγμή».

    Φλίγκος

    Ο Τόμπσον είχε ενταχθεί στην ακαδημία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ηλικία εννέα ετών, πριν παίξει για τις, Ροτσντέιλ, Τρανμίρ και Καρλάιλ.

    «Ένας άνθρωπος που αποτύπωσε τις αξίες του συλλόγου μας. Μια ζεστή προσωπικότητα που είχε βαθιά σχέση με τον σύλλογό μας από νεαρή ηλικία, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Τζο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ανακοίνωσή της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σινά: η ιστορία και η μοναδική αρχιτεκτονική ενός παγκόσμιου μνημείου

    Tις τελευταίες ημέρες, μια υπόθεση που εκδικάστηκε σε πρωτοδικείο...

    Τα τρία ζώδια που δύσκολα ερωτεύονται

    Ο έρωτας είναι ένα παράξενο συναίσθημα. Άλλοι ερωτεύονται με μια ματιά και άλλοι...

    Πανελλήνιες 2025: Συνέχεια αύριο για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων – Σε ποια μαθήματα εξετάζονται

    Με την εξέταση μαθημάτων προσανατολισμού συνεχίζονται από αύριο, Δευτέρα...

    Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα βάφτισαν την κόρη τους

    Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα βάφτισαν την κόρη τους, το Σάββατο...