«ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας: Την Παρασκευή η εκδήλωση «Μελάνωμα- πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση»

    Ημερομηνία:

    Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας συμμετέχει στις δράσεις του 2ου Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας.

    Την Παρασκευή 09/09/2022 και ώρα 18:30 έως 20:00 μ.μ., πρόκειται να πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση – ομιλία, με τίτλο «Μελάνωμα- πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση » σε συνεργασία με την Δερματολογική Κλινική του Π.Γ.Ν.Π. και την κα. Οικονόμου Χρύσα Δερματολόγο Αφροδισιολόγο, Επικουρική ιατρό στην Δερματολογική Κλινική του Π.Γ.Ν.Π.

    Στη συνέχεια  θα πραγματοποιηθεί ομιλία της Προέδρου του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας, κας. Παπαχρυσανθάκη Λαμπρινής με τίτλο « Γίνε Εθελοντής – Μπορείς!» με στόχο να αναδείξει την αξία του εθελοντισμού και την ζωτική σημασία της, στην λειτουργία των Κοινωνικών Φορέων της πόλης!

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων Πατρών  (Ακτή Δυμαίων 84) , και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Είσαι έτοιμος για το χειρότερο; Αυτά τα 5 σακίδια είναι!

    Η σκέψη της εκκένωσης του σπιτιού σας λόγω μιας...

    Γαλλία: «Η γυναίκα μου είναι γουρούνι» – Σάλος με την πινακίδα καταστήματος

    Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει ένα μικρό κατάστημα ντελικατέσεν…και όχι...

    Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα νομίσματα των 2 ευρώ: Δείτε πόσο πωλούνται

    Κι όμως κάποια από τα νομίσματα των 2 ευρώ...

    ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ! Αυτή είναι η νέα μορφή οικογένειας στην Ευρώπη – Τι ισχύει για τους γάμους και τα διαζύγια

    Ο θεσμός της παραδοσιακής οικογένειας βρίσκεται πλέον σε τροχιά...