«ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας: Την Παρασκευή η εκδήλωση «Μελάνωμα- πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση»

    Ημερομηνία:

    Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας συμμετέχει στις δράσεις του 2ου Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας.

    Την Παρασκευή 09/09/2022 και ώρα 18:30 έως 20:00 μ.μ., πρόκειται να πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση – ομιλία, με τίτλο «Μελάνωμα- πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση » σε συνεργασία με την Δερματολογική Κλινική του Π.Γ.Ν.Π. και την κα. Οικονόμου Χρύσα Δερματολόγο Αφροδισιολόγο, Επικουρική ιατρό στην Δερματολογική Κλινική του Π.Γ.Ν.Π.

    Στη συνέχεια  θα πραγματοποιηθεί ομιλία της Προέδρου του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας, κας. Παπαχρυσανθάκη Λαμπρινής με τίτλο « Γίνε Εθελοντής – Μπορείς!» με στόχο να αναδείξει την αξία του εθελοντισμού και την ζωτική σημασία της, στην λειτουργία των Κοινωνικών Φορέων της πόλης!

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων Πατρών  (Ακτή Δυμαίων 84) , και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μοσχάρι: ποιο κομμάτι ταιριάζει σε κάθε μαγείρεμα – Oi τιμές σήμερα

    Το σωστό κομμάτι μοσχάρι για κάθε συνταγή κάνει τη διαφορά στο...

    Επιστροφή ενοικίου: Πληρωμή στις 28 Νοεμβρίου – Oδηγός για δικαιούχους και ποσά

    Στις 28 Νοεμβρίου θα γίνει η καταβολή του ποσού για...

    Πάτρα: Τι προγραμματίζει ο Δήμος για την τελετή έναρξης!

    Μπορεί η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού 2026 να προγραμματίζεται για τα...

    Έρευνα: Δεν χωράει πια η Αθήνα – 6 εκατ. τα αυτοκίνητα, 2 εκατ. αντέχουν οι δρόμοι

    Οσοι ζουν στην Αθήνα το ομολογούν. Σε αυτή την...