Άγριες Μέλισσες: Ακραίες εξελίξεις και πόνος στο Διαφάνι – Τι θα δούμε το 2022

    Ημερομηνία:

    Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με νέα επεισόδια τις πρώτες ημέρες του 2022. Σε συνέντευξη που έδωσε ο πρωταγωνιστής της σειράς Κωστής Σαββιδάκης στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV κάνει αποκαλύψεις που προκαλούν αίσθηση.

    GLEARNET

    «Το 2022 θα δείτε να συμβαίνουν στις Άγριες Μέλισσες ακραία πράγματα. Ο Τόλλιας, ο Προύσαλης, ο ταξίαρχος και ο παπα-Γρηγόρης δείχνουν ότι υποστηρίζουν το καθεστώς για να κρατούν τις ισορροπίες στο χωριό. Όμως, το Διαφάνι θα πονέσει πολύ από τη μανία του Ακύλα. Θα πάψει να είναι το χαμογελαστό χωριό», αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες ο Κωστής Σαββιδάκης.

    Άγριες Μέλισσες: Ακραίες εξελίξεις και πόνος στο Διαφάνι – Τι θα δούμε το 2022

    «Όλοι θα πληρώσουμε σε αυτή τη ζωή και θα περάσουμε από το ταμείο για να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας μικρούς ή μεγάλους. Νέοι, γέροι, φτωχοί, πλούσιοι, μορφωμένοι και αμόρφωτοι, όλοι στο ίδιο ταμείο θα πληρώσουμε τα χρωστούμενα, γι’ αυτό ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι», λέει για τους ήρωες της σειράς και πως θα εξελιχθούν στις Άγριες Μέλισσες καθώς βαδίζουμε για το φινάλε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Κοζία «Τι αιώνα κάνει έξω;»

    Οι εκδόσεις Περισπωμένη και το βιβλιοπωλείο Το Δόντι παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή του...

    Αυτός είναι ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας που στηρίζει την “ροζ διαδρομή” που διοργανώνει το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-3/

    Πάτρα: Τρεις οι νεκροί σε τροχαία

    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. Τα στοιχεία των τροχαίων δυστυχηµάτων και...

    ΦΠΑ, εισοδήματα, cryptos, μετοχές και αναδρομικά στο στόχαστρο της εφορίας

    Αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο θα διενεργεί η εφορία τους φορολογικούς ελέγχους μέσα...