Αγρίνιο: Έφτασαν τα πρώτα εμβόλια στο νοσοκομείο

    Ημερομηνία:

    Έφτασαν στο νοσοκομείο Αγρινίου τα πρώτα εμβόλια των Pfizer-BioNTech, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

    Από τη Δευτέρα 4/1, άλλωστε, ο εμβολιασμός των υγειονομικών θα επεκταθεί σε επιπλέον 40 νοσοκομεία του ΕΣΥ (υπενθυμίζεται ότι τώρα γίνεται σε εννέα νοσοκομεία).
    Έτσι, στο νοσοκομείο Αγρινίου, επίσημα αύριο, ξεκινούν οι πρώτοι εμβολιασμοί υγειονομικού προσωπικού, ενώ όπως ανακοινώθηκε αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

    Για την συγκεκριμένη αναβολή δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής κάποια εξήγηση, αλλά ούτε και νέα ημερομηνία για την παραλαβή των εμβολίων στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

    Η διαδικασία (εμβολιασμού) αρχικά θα αφορά τον εμβολιασμό των υγειονομικών των νοσοκομείων, δηλαδή τους νοσηλευτές, τους γιατρούς και το παραϊατρικό προσωπικό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο Αγρινίου κατέφθασαν 200 περίπου δόσεις του εμβολίου.

    GLEARNET
    Φλίγκος
    Αγρίνιο: Έφτασαν τα πρώτα εμβόλια στο νοσοκομείο
    Αγρίνιο: Έφτασαν τα πρώτα εμβόλια στο νοσοκομείο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 10 καλύτερες πιτσαρίες του κόσμου για το 2025

    Ο ετήσιος οδηγός εκδίδεται από μια ομάδα επιθεωρητών που...

    Ενα ρολόι-θρύλος γεννιέται σε 50 κομμάτια με 715.000 ευρώ έκαστο

    Ο οίκος A. Lange & Söhne ιδρύθηκε το 1845....

    Ο Δήμος Πατρέων τιμά σήμερα τον Διονύση Σαββόπουλο, στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας, με ελεύθερη είσοδο

    Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο του...