Αγρίνιο: Φάρμακα διαβητικών κατέληγαν για αδυνάτισμα – Νέες αποκαλύψεις για γιατρό και νοσηλεύτρια

    Ημερομηνία:

    Συνέχεια έχει η υπόθεση με τον ιατρό και τη νοσηλεύτρια δημοσίας δομής υγείας του Αγρινίου για τις παράνομες συνταγογραφήσεις. Συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου και η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από σχετική καταγγελία του ΕΟΠΥΥ.

    Εκτιμάται ότι η συνολική ζημία του Δημοσίου ξεπερνά το ποσό των 120.000 ευρώ καθώς το διάστημα Ιούνιος – Νοέμβριος 2022 συνταγογράφησαν 9.268 συνταγές φαρμάκων αξίας 154.403,09 ευρώ. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του 2023, συνταγογραφούσαν σε άτομα για να χάσουν κιλά φαρμακευτικών σκευασμάτων που προορίζονταν αποκλειστικά και μόνο σε ασθενείς με διαγνωσμένο σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.

    Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις, δωροληψία υπαλλήλου, ψευδή βεβαίωση, νόθευση κ.λπ., έκθεση κατ’ εξακολούθηση και απάτη.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νικ Κύργιος: Παρουσιάζει ριάλιτι στο OnlyFans TV μαζί με δύο πορνοστάρ – Δείτε βίντεο

    Ο Νικ Κύργιος είναι δίχως αμφιβολία μια από τις αμφιλεγόμενες προσωπικότητες...

    «Με χάιδεψε στα γεννητικά όργανα» – Η καταγγελία του 16χρονου οδήγησε στη σύλληψη 94χρονου

    Αποτροπιασμό προκαλεί το περιεχόμενο της καταγγελίας ενός 16χρονου για σεξουαλική παρενόχληση...

    Χανιά – εργατικό ατύχημα: Οικοδόμος έπεσε από ύψος 7 μέτρων

    Η απόλυτη παγωμάρα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ,...