Αγρίνιο: «Ήμασταν έτοιμοι να αρραβωνιαστούμε, ο πρώην της είχε εμμονή μαζί της» περιγράφει ο σύντροφος της Δώρας

    Ημερομηνία:

    «Δεν πρόλαβα να την χαρώ την αγαπημένη μου, Δώρα … έγινε ένας άγγελος», είναι οι πρώτες φράσεις του συντρόφου της Δώρας, η οποία πυροβολήθηκε εξ επαφής από τον πρώην σύντροφό της στο κέντρο του Αγρινίου το απόγευμα της Παρασκευής και λίγα λεπτά αργότερα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

    Ο σύντροφός της, μη μπορώντας να πιστέψει το τραγικό τέλος που είχε η αγαπημένη του γυναίκα με την οποία θα αρραβωνιαζόταν το επόμενο διάστημα μίλησε στο protothema.gr.

    ICECAP

    «Με τη Δώρα ετοιμαζόμασταν να αρραβωνιαστούμε αλλά δεν προλάβαμε… Τη σκότωσε και τα παιδιά της θα στερηθούν τη μητέρα τους… Τον είχε χωρίσει η Δώρα αλλά αυτός δεν μπορούσε να το δεχτεί. Είχα καταλάβει ότι ο άνθρωπος αυτός είχε εμμονή μαζί της. Όλα ψέματα είναι αυτά που λέει η οικογένειά του δράστη, όλα ψέματα…»

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Οδηγός – “φονιάς”, περνούσε κόκκινα, ήταν μεθυσμένος και δεν είχε δίπλωμα

    Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...

    Πρώην σύζυγος Μοσχούρη: Δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου, έγραψε σε ανάρτησή της

    Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media αποχαιρέτησε τον Γιώργο...

    Σωτήρης Γεωργούντζος: «Όταν ανέβει η Καλαμάτα στην Α’ Εθνική, θα πέσω στο λιμάνι»

    Άλλοι λένε ότι είναι ο πιο πιστός Έλληνας φίλαθλος,...

    Ο «Κοιμώμενος Πρίγκιπας» της Σαουδικής Αραβίας έγινε 36 ετών – Παραμένει σε κώμα για σχεδόν 20 χρόνια

    Ο πρίγκιπας Αλ-Ουαλίντ μπιν Χάλεντ μπιν Ταλάλ, γνωστός στον αραβικό...