Αγρίνιο: Ποινή φυλάκισης με αναστολή σε τρεις για τον ξυλοδαρμό ανηλίκου που φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού

    Ημερομηνία:

    Στις δικαστικές αίθουσες έφθασε η υπόθεση ξυλοδαρμού του ανηλίκου που φορούσε μπλούζα του Παναθηναϊκού, τον Ιούνιο του 2023 στο Αγρίνιο, από τέσσερα άτομα, ο ένας εκ των οποίων τότε ανήλικος.

    Ειδικότερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε χθες 24/9 ποινή 25 μηνών φυλάκισης με αναστολή στους τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους. Ο τέταρτος έχει παραπεμφθεί στον δικαστή ανηλίκων.

    Το κατηγορητήριο που είχε συνταχθεί σε βάρος τους αφορούσε ληστεία, απειλή και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών με αθλητικό υπόβαθρο.

    Το περιστατικό είχε σημειωθεί στην πλατεία Ειρήνης στο Αγρίνιο. Οι κατηγορούμενοι ξυλοκόπησαν τον ανήλικο παθόντα, κλέβοντάς κινητό τηλέφωνο, χρήματα κι άλλα προσωπικά αντικείμενα.

    Οι τρεις εκ των κατηγορουμένων είχαν προφυλακιστεί λόγω παραβίασης των περιοριστικών όρων που είχαν αρχικώς επιβληθεί ενώ σημειώνεται ότι πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, έγινε προσπάθειες να «πέσουν» οι τόνοι από τις δύο πλευρές.

    Ενώπιον του δικαστηρίου οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, δίχως να αναγνωρίζεται υπόβαθρο αθλητικής βίας, με την ποινή που τελικώς επιβλήθηκε να είναι φυλάκιση 25 μηνών με αναστολή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τουαλέτα: Γιατρός προειδοποιεί για το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι και βλάπτει την υγεία

    Αν περνάς πολύ χρόνο στην τουαλέτα, μπορεί να κάνεις κακό...

    Ποιες είναι οι συνηθέστερες αιτίες της επώδυνης στύσης;

    Οι επώδυνες στύσεις μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία και να...

    ΣΧΟΛΕΙΑ: Ο κύκλος της βίας ξεκινά online

    Το Διαδίκτυο είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για όλους, από...

    Δείτε ποια είναι τα φάρμακα και οι ουσίες που μπορεί να μειώσουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων

    Υπάρχουν κάποια φάρμακα που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την...