Άγριο ξύλο μεταξύ γιατρών στο νοσοκομείο

    Ημερομηνία:

    Πρωτοφανείς ήταν οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο της Άρτας με πρωταγωνιστές δύο γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος. 

    Όπως αναφέρει το epirupost.gr, οι γιατροί που ενεπλάκησαν βρίσκονταν και εν ώρα υπηρεσίας όταν αποφάσισαν να λύσουν προσωπικές διαφορές με αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ τους.

    Μάλιστα από το γραφείο όπου ξεκίνησε ο καβγάς, ο ξυλοδαρμός συνεχίστηκε σε διάδρομο του νοσηλευτικού ιδρύματος με μάρτυρες άλλους εργαζομένους, ασθενείς και συνοδούς.

    Στο νοσοκομείο κλήθηκε η αστυνομία, όμως κανένας από τους δύο άμεσα εμπλεκόμενους δεν προχώρησε σε μήνυση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία του καβγά δεν σχετίζεται με την δουλειά τους και το εργασιακό περιβάλλον, ωστόσο ο ένας εκ των δύο, φέρεται να δημιουργεί συχνά εντάσεις στο νοσοκομείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...